- Belgradzka w obu kierunkach na całej długości
- Stryjeńskich w kier. Belgradzkiej od Przy Bażantarni
- Płaskowickiej w rejonie pętli Natolin Płn.
To wszystko dziś stało na amen po 8 rano. Zamknęli Stryjeńskich i się zaczęła zabawa...
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Zakorkowane było też rondo przy pętli na SzczęśliwicachFikander pisze:Ochota całkowicie sparaliżowana, korki we wszystkie strony placu Zawiszy, Naruciaka, BW20/Grójeckiej, RZS, poza tym stoi m.in. Białobrzeska, Szczęśliwicka, Opaczewska na całej długości, al. Bohaterów Września, Skarżyńskiego. Co się dzieje?
Przy DWZ widziałem takie zestawy już po 16SławekM pisze:No to już wiem czemu o 19:30 widziałem zestaw 3x158 na Rondzie de Gaulle'a w kierunku Ostrobramskiej...
Grójecka w korkach od placu Zawiszy w stronę wyjazdu z miasta chyba aż do Janek (samochodem Narbutta - Szyszkowa: 2,5 h), do placu Zawiszy od Naruciaka, Waryńskiego przy Grójeckiej obie jezdnie z obu stron zapchane... armageddon.Fikander pisze:Ochota całkowicie sparaliżowana, korki we wszystkie strony placu Zawiszy, Naruciaka, BW20/Grójeckiej, RZS, poza tym stoi m.in. Białobrzeska, Szczęśliwicka, Opaczewska na całej długości, al. Bohaterów Września, Skarżyńskiego. Co się dzieje?
Miałem myśl jechać 208 do Blue City, potem zrezygnowałem, a że pociągu akurat nie było (hehe, przecież tak często ta alternatywa dla 709 jeździ...) wróciłem tramwajem na Ochotę, podjechałem 157 do pętli i z buta (w sumie przyjemna droga, bo przez nowe a nieogrodzone osiedle).Jechałem 208, który miał opóźnienie 1h i 40 min
Się zastanawiam, czy masz na myśli może Wawelską?Glonojad pisze:Waryńskiego przy Grójeckiej
NiewykluczoneBastian pisze:Się zastanawiam, czy masz na myśli może Wawelską?Glonojad pisze:Waryńskiego przy Grójeckiej![]()