Objazdy i inne okresowe zmiany tras autobusów - 2022
Moderator: Wiliam
Jest wykorzystywany jako techniczny dla 714 i 729.
Super sobie czas wybrali swoją drogą, rozumiem, że pół tygodnia to majówka, ale w drugiej połowie wypadają obowiązkowe matury.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Dobrze wiedzieć. Swoją drogą fajnie, że nigdzie o tym nie wspomnieli w komunikatach:/ashir pisze:Jest wykorzystywany jako techniczny dla 714 i 729.
W sumie przystanek techniczny nie powinien interesować pasażerów i nie powinien być 08.
Tylko to nie jest przystanek techniczny sensu stricte, tylko liniowy chwilowo używany jako techniczny.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Kiedyś to zrobić trzeba. Jaki procent korzystających z metra na odcinku Księcia Janusza - Rondo Daszyńskiego stanowią maturzyści? Strzelam, że pomijalny - już większy stanowią uczniowie pozostałych klas szkół średnich, którzy (jak znam życie) na czas tych trzech dni matur dostali wolne?
W ogóle kiedyś ludzie matury bez metra zdawali. Jak?kveld pisze:Kiedyś to zrobić trzeba. Jaki procent korzystających z metra na odcinku Księcia Janusza - Rondo Daszyńskiego stanowią maturzyści? Strzelam, że pomijalny - już większy stanowią uczniowie pozostałych klas szkół średnich, którzy (jak znam życie) na czas tych trzech dni matur dostali wolne?
ŁK
Ja tam nie wiem, na swoją jechałem metremŁukasz pisze:W ogóle kiedyś ludzie matury bez metra zdawali. Jak?kveld pisze: Kiedyś to zrobić trzeba. Jaki procent korzystających z metra na odcinku Księcia Janusza - Rondo Daszyńskiego stanowią maturzyści? Strzelam, że pomijalny - już większy stanowią uczniowie pozostałych klas szkół średnich, którzy (jak znam życie) na czas tych trzech dni matur dostali wolne?
-
- Kontakt:
A co jakby ktoś zostawił bagaż?
-
Ja tam na swoją maturę to nie miałem jakoś daleko do szkoły. Na wszelki wypadek wychodziłem z domu godzinę wcześniej, tak aby w razie wstrzymania ruchu (moja trasa była tramwajem a nie metrem), żebym zdążył dojść nawet piechotą.
Od 05/05/22 autobusy 153 199 225 będą jeździły ulicą Zawodową - Bombardierów - Chruściela w kierunku Ratusza. Rusza remont ulicy Paderewskiego od Katiuszy do wysokości kościoła.
Czy weekendowe skrócenie trasy linii 234 do krańca Juranda ze Spychowa-Szkoła ma jakiś sens?
Czy nie sensowniej by było linie skierować Białołęcką i zawrotkę zrobić na rondzie przy Polonezie?
Czy nie sensowniej by było linie skierować Białołęcką i zawrotkę zrobić na rondzie przy Polonezie?
-
Rozkład jest dopasowany do przesiadek na/z 104 w obu kierunkach.
Wysłane z mojego CPH1941 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego CPH1941 przy użyciu Tapatalka
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
Siedemsetki z Konstancina na Kabaty kursują POW - Rosoła - Wąwozowa. Na papierze wygląda wszystko OK, ale mogliby tych biednych pasażerów zawozić do Metra Natolin…
Wow, ponad 10 godzin się męczyli aby postawić na koła .
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.