Ale Górczewska przez metro nie jest zamykana w weekendy.Łukasz pisze: ↑27 kwie 2025, 15:30Ja widzę. Korale powinny być do Ratusza Bemowo a dalej zaklejone kartką z informacją, jak jedzie dalej. Nie rozumiem, dlaczego ludzie na Wyścigach mają nie mieć korali, bo 5 przystanków na Bemowie jest innych. Albo puszczać elektrodechy, w weekend to chyba nie jest problem.pawcio pisze:Przy takich dwudniowych wyłączeniach nie widzę powodu, żeby iść w koszty projektowania i drukowania normalnych korali. Taka karteczka spokojnie wystarczy.
Jednym słowem - sytuacja absolutnie skandaliczna.
Korale
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
U-booty jeszcze nie mają elektrodesek. (120N nie liczę, bo one w weekendy rzadko kiedy wyjeżdżają).
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
To przez ten początkowy komunikat.pawcio pisze:Ale Górczewska przez metro nie jest zamykana w weekendy.Łukasz pisze: ↑27 kwie 2025, 15:30Ja widzę. Korale powinny być do Ratusza Bemowo a dalej zaklejone kartką z informacją, jak jedzie dalej. Nie rozumiem, dlaczego ludzie na Wyścigach mają nie mieć korali, bo 5 przystanków na Bemowie jest innych. Albo puszczać elektrodechy, w weekend to chyba nie jest problem.
Jednym słowem - sytuacja absolutnie skandaliczna.
ŁK
A jakie są realne zyski puszczania mniejszego taboru? Dużo mniej prądu? 2 koła mniej się zużywają? Mniej środków do mycia? Bo największym kosztem i brakiem wydaje się zasób ludzki, a to jest bez zmian. Potem gdzieś trafia na ciąg, gdzie mniejsza podaż nie pasuje.
Z autobusami będzie podobnie - no może jeszcze pojemność przechowania, czyli zajezdni, dochodzi, ale to akurat jak nie jeździ, a nie jak jeździ
ŁK
-
gfedorynski
- Krzysztof_J
- Kontakt:
Zauważyłem, że linie 68, 71 i 74 na tablicach są oznaczone jako zwykłe, a nie uzupełniające. Czyżby ktoś uznał, że już nieistotna jest kategoria linii?
Dawno przestano się o to przejmować.Krzysztof_J pisze: ↑30 maja 2025, 0:59Zauważyłem, że linie 68, 71 i 74 na tablicach są oznaczone jako zwykłe, a nie uzupełniające. Czyżby ktoś uznał, że już nieistotna jest kategoria linii?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.