Nie chodzi o czytanie w myślach tylko o w ogóle umiejętność czytania, a jeśli już nawet, to potem o wykorzystanie pokładów swojej inteligencji: „skoro nie jeździ 3, to może ku**a o co chodziło”? Może 33? A może 3 tramwaje? Zwłaszcza jeśli wskazuje na to rodzaj.
Dziwadła tramwajowe - 2026
Moderator: vernalisadonis
ŁK
Jestem debilem. Co ciekawe, nikt nie chce kasować 6 bez zastępstwa, więc może kto inny jest.tatra pisze:Tu nie chodzi o ilość miejsc tylko ta linia jest patologiczna. Jest długa jak tasiemiec ale północny odcinek dla Bielan to jak się wcisnę i 6 jest zbawieniem którą debile chcą skasować.
Już nawet nie może.tatra pisze:
tym bardziej że Mordor zamiera.
ŁK
No tak, ale jak dodasz więcej 17 kosztem 6, to może być więcej nabitych kursów z Tarchodworów na Marymonckiej, bo więcej może jeździć 17stką do centrum zamiast z przesiadką na Młocinach.Łukasz pisze: ↑10 wrz 2026, 13:21Jestem debilem. Co ciekawe, nikt nie chce kasować 6 bez zastępstwa, więc może kto inny jest.tatra pisze:Tu nie chodzi o ilość miejsc tylko ta linia jest patologiczna. Jest długa jak tasiemiec ale północny odcinek dla Bielan to jak się wcisnę i 6 jest zbawieniem którą debile chcą skasować.
Nie czytam w myślach i nie zamierzam domyślać się co miałeś na myśli.Łukasz pisze: ↑10 wrz 2026, 13:18Nie chodzi o czytanie w myślach tylko o w ogóle umiejętność czytania, a jeśli już nawet, to potem o wykorzystanie pokładów swojej inteligencji: „skoro nie jeździ 3, to może ku**a o co chodziło”? Może 33? A może 3 tramwaje? Zwłaszcza jeśli wskazuje na to rodzaj.person pisze: Nie czytam w myślach, przykro mi.
Tak, zostały tylko 2 dni.
To kwestia umiejętności wysławiania się i budowania zdań. Zresztą sam napisałeś trzy możliwe interpretacje - dlaczego odbiorca ma się domyślać, a nie autor klarownie komunikować intencję?
Sorry za debila co do 6 jeśli kogoś uraziłem ale było dużo wpisów że ta linia jest do kasacji. Nieważne że jest jedyną na Słowackiego gdzie są wymiany "geriatryczne" a na Marymonckiej gdzie mieszkam moi sędziwi sąsiedzi twierdzą że jeżdżą tylko 6 bo w 17 nikt im miejsca nie ustąpi.
tatra