Kraniec ''Stare Bemowo"
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W planach? W żadnych zatwierdzonych, o których bym wiedział. Ale co marszałkowi do głowy przyjdzie, to nie wiadomo...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
nawet jeśli by zliwkidowali tylko ekspedycję, to zmiana tras nieunikniona, bo OIDP to przynajmniej jeden kraniec linii musi mieć ekspedycję. (poprawcie mnie jeśli się mylę). czyli co najmniej 109, 523 (co do reszty nie kojarzę czy na ich drugich krańcach jest eksp.) musiało by zakrańcować gdzie indziej.R-9 Chełmska pisze:Znając ekspedytorów, pani z Chomików mogła powiedzieć, że "Stare Bemowo likwidują" i mieć na myśli tylko "Chatkę Puchatka"...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie, jeśli linię obsługuje ajent...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
523 to mały pikuś. Najlepsze wygibasy robią sztywniaki na 122, podjeżdżające na swoje, najbliższe ulicy Kaliskiego, stanowisko, wykonując "skręt" o jakieś 160 stopnigregory5576 pisze:Toś ty chyba Mateuszku tam dawno nie był, 523 nie ma juz nie ma gdzie stać, wjeżdża się kołami na krawężnik lub staje po środku zatoki robiąc miejsce dla 109 ,które ledwo tam wjeżdża!
- R-9 Chełmska
nie, nie musi być ekspedycji, choć jest to wskazane.khangoor pisze:nawet jeśli by zliwkidowali tylko ekspedycję, to zmiana tras nieunikniona, bo OIDP to przynajmniej jeden kraniec linii musi mieć ekspedycję. (poprawcie mnie jeśli się mylę). czyli co najmniej 109, 523 (co do reszty nie kojarzę czy na ich drugich krańcach jest eksp.) musiało by zakrańcować gdzie indziej.R-9 Chełmska pisze:Znając ekspedytorów, pani z Chomików mogła powiedzieć, że "Stare Bemowo likwidują" i mieć na myśli tylko "Chatkę Puchatka"...
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
A mogłoby przyjśc....inż. Glonojad pisze:W planach? W żadnych zatwierdzonych, o których bym wiedział. Ale co marszałkowi do głowy przyjdzie, to nie wiadomo...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
-
Jožin z bažin
- Kontakt: