w kabinę może tak ale na kierowcę to już przesada... Nie wiem czy czulibyście się przyjemnie jakby jakiś jeden typ wpatrywał się w Was przez 20 - 30 minut ?? Mój znajomy miał kiedyś taki przypadek. Kierował autobusem i w tym czasie cały czas wpatrywał się w niego jakiś typ. Było to bardzo krępujące aż w końcu znajomy nie wytrzymał i wychylił się zza kabiny poczym (specjalnie) głośno zadał pytanie czy ten facet chce się z nim umówić, że tak się w niego wpatruje ?! Wywyołało to oczekiwany skutek gdyż wszyscy pasażerowie na przodzie autobusu zaczęli się śmiać a chłopak bardzo się zmieszał i zrobił się czerwony. Na najbliższym przystanku szybko opuścił pojazdBusmann pisze:A przepraszam, od kiedy kierowca ma prawo wywalić z autobusu za spojrzenie? Rozumiem, że na kierowcę się nawet spojrzeć nie można? A prawda jest taka, że na upartego możesz sobie siedzieć z przodu i gapić się w kabinę ile chcesz...Santos pisze:Poza tym miałeś szczęście,że trafiłeś na spokojnego kierowce,który olał po prostu czy patrzyłeś w jego kierunku czy nie...Drugi by wyszedł z kabiny i poprostu wywalił cię z pojazdu.
Wypełnianie kart drogowych - 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- R-9 Chełmska
Mój znajomy miał podobną sytuację, koleś cały czas stał mu nad głową, to ten wyciągnął aparat i zrobił mu zdjęcie - brak reakcji... Czy siła ciągnąca ludzi do patrzenia do kabiny jest aż tak mocna??dzidek pisze:w kabinę może tak ale na kierowcę to już przesada... Nie wiem czy czulibyście się przyjemnie jakby jakiś jeden typ wpatrywał się w Was przez 20 - 30 minut ?? Mój znajomy miał kiedyś taki przypadek. Kierował autobusem i w tym czasie cały czas wpatrywał się w niego jakiś typ. Było to bardzo krępujące aż w końcu znajomy nie wytrzymał i wychylił się zza kabiny poczym (specjalnie) głośno zadał pytanie czy ten facet chce się z nim umówić, że tak się w niego wpatruje ?! Wywyołało to oczekiwany skutek gdyż wszyscy pasażerowie na przodzie autobusu zaczęli się śmiać a chłopak bardzo się zmieszał i zrobił się czerwony. Na najbliższym przystanku szybko opuścił pojazdBusmann pisze:A przepraszam, od kiedy kierowca ma prawo wywalić z autobusu za spojrzenie? Rozumiem, że na kierowcę się nawet spojrzeć nie można? A prawda jest taka, że na upartego możesz sobie siedzieć z przodu i gapić się w kabinę ile chcesz...
Osobiście popieram naganę, gdyż niczym poseł z Samoobrony poświadczył nieprawdę. Rozumiem oboczności o 3 minuty, ale nie o 11!
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Widzieć kierowcę to jedno a wpatrywać się w niego całą drogę to co innegoMZ pisze:Jamnik pisze:Dlatego dobrze jest sobie powiesić kurtkę na szybie od kabiny.I jeszcze może okleić folią całą szybę, żeby tylko broń Boże nikt nie zobaczył kierowcy?
Tylko, że ja odniosłem się do opisanego przeze mnie wcześniej przypadku gdy jakiś młody chłopak wpatrywał się w kierowcęMZ pisze:dzidek pisze:Ja rozumiem gdyby to któraś z uroczych kobiet z MZA prowadziła. W takim wypadku aż chce się patrzeć na nią ale na faceta?Kobietom, czyli pasażerkom też chyba coś od życia się należy?
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Przypominam, że ten wątek dotyczy kart drogowych
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Im bardziej się pienicie, że w ogóle śmiałem wsiąść do autobusu, to mam ogromną ochotę napisać na tego kierowcę oficjalną skargę.Santos pisze:może to być nawet przestępstwopawcio pisze:A to z powodu? Przecież to oszustwo.ale to szanowny panie napewno nie twoja broszka..i tyle w temacie.Poza tym miałeś szczęście,że trafiłeś na spokojnego kierowce,który olał po prostu czy patrzyłeś w jego kierunku czy nie...Drugi by wyszedł z kabiny i poprostu wywalił cię z pojazdu.
A za wywalenie mnie z autobusu, to kierowca miałby sprawę karną o naruszenie nietykalności cielesnej. Co najwyżej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem