Euro 2012 - organizacja turnieju
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
To będzie wielka strata dla wszystkich. Miejsce gdzie można było kupić zarówno skarpety jak i dyplomy wyższych uczelni zostanie zamknięte. Straci też kolej bo zlikwidowane zostanie dochodowe połączenie. W weekendy pociągi opustoszeją. Będą za to niszczone przez grupki kiboliTLG pisze:Przynajmniej przegonią wszystkich ze Stadionu X-lecia. Pewnie 90% tam handlujących od razu nadaje się do deportacji
Mówisz na serio, czy tak żartujesz?To będzie wielka strata dla wszystkich. Miejsce gdzie można było kupić zarówno skarpety jak i dyplomy wyższych uczelni zostanie zamknięte. Straci też kolej bo zlikwidowane zostanie dochodowe połączenie. W weekendy pociągi opustoszeją. Będą za to niszczone przez grupki kiboli
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Ke?Premo pisze:To będzie wielka strata dla wszystkich. Miejsce gdzie można było kupić zarówno skarpety jak i dyplomy wyższych uczelni zostanie zamknięte. Straci też kolej bo zlikwidowane zostanie dochodowe połączenie. W weekendy pociągi opustoszeją. Będą za to niszczone przez grupki kiboli
A ja nie widzę powodu, dlaczego to właśnie Polska ma być ich "drugą ojczyzną".geograf pisze:Tak, tak. Szczególnie w komunistycznym Wietnamie.
Ta, zalegalizujmy od razu wszystkich (co najmniej kilkadziesiąt tysięcy). Na pewno wyjdzie nam to na zdrowie.geograf pisze:A może czas zalegalizować/dać im możliwość zalegalizowania pobytu i sformalizowania działalności?
15/12/2005-12/7/2019
Jest!
Ja tam się cieszę...
Apropo Dw.Wschodniego- jego stan jest oszołamiający
Tak samo jak Centralny i Zachodni, wiadomo, niech wreszcie się za nie wezmą...
Bo jeżeli kolej ma łączyć np. Odessę z Gdańskiem ( daj Boże!
), to trzeba koniecznie!
Z resztą tak samo, co z połową dworców w reszcie kraju...

Apropo- a maskotka? Oczywiście kaczka satyrycznie, ale moim zdaniem Żubr
Ja tam się cieszę...
Apropo Dw.Wschodniego- jego stan jest oszołamiający
Tak samo jak Centralny i Zachodni, wiadomo, niech wreszcie się za nie wezmą...
Bo jeżeli kolej ma łączyć np. Odessę z Gdańskiem ( daj Boże!
Z resztą tak samo, co z połową dworców w reszcie kraju...
Apropo- a maskotka? Oczywiście kaczka satyrycznie, ale moim zdaniem Żubr
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- MeWa
- Cukiereczek
gdyby nie zaangażowanie Ukrainy, to byśmy nie wygrali.R-11 Kleszczowa pisze:Też się tego obawiam- i to bardziej ze strony Ukrainy.TGM pisze:Ale będzie WSTYD...
Przede wszystkim ma szansę ruszyć jej budowa i linia może zostać ukończona w rozsądnym terminie - nie podejrzewam, żeby teraz miała utknąć w rozgrywkach politycznych czy bałąganie urzędniczym, na co się zanosiło. I to mnie cieszy!Tm pisze:ciekawe co z transportem w Warszawie, druga linia metra koło Stadionu(teraz już z wielkiej) bardzo się przyda w takim układzie
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Mam nadzieję, że konieczność wybudowania infrastruktury do 2012 roku (nie ma opcji 'będzie lekki poślizg', o pół roku - jak to jest w normie) spowoduje jakieś kroki, które uniemożliwią obstrukcję inwestycji przez przegranych w przetargach (ciągłe odwoływania się, ślimaczące się przez to procedury).
A maskotka wydaje się naturalna: orzełek z tryzubem w łapkach.
A maskotka wydaje się naturalna: orzełek z tryzubem w łapkach.
Jeśli ktokolwiek wypowiada się o komunikacji w Pruszkowie, niech nie zapomina, że na północ od torów (Gąsin, Żbików, Bąki) też mieszkają ludzie.
Śp. 714 Ożarów - os. Staszica = to były piękne dni...
Śp. 714 Ożarów - os. Staszica = to były piękne dni...