Frencher pisze: tak w przypadku Mińska, gm. Dębe Wielkie oraz Błonia wydaje się być, że w grę wchodzi wspólny bilet na kolej.
W przypadku Dębego Wielkiego ja już nie wiem o co może chodzić, co dopiero z Mińskiem...
Strefa podmiejska ZTM póki co kończy się w Halinowie i na miejscu ZTM z Halinowem bym gadał o wspólnym bilecie z KM. Do Dębego Wielkiego jest kilka ładnych kilometrów, do Mińska wręcz kilkanaście.
[ Dodano: Czw 18 Wrz, 2008 16:24 ]
A wiesz którędy jadą? Bo ja nie. Czy przez zachodni czy przez Gdański? a może nie zatrzymują się gdzieś?
Czepiasz się... rozkład pociągów jest prostrzy niż komunikacji miejskiej ,bo linii jest mniej. Sprawdzić jest prosto, podobnie jak można sprawdzić ,czy 525 zatrzymuje się na przystanku "Czatów" czy też nie. Też mógłbym o to spytać.
Do tego prosty i czytelny schemat linii obsługiwanych przez KM i WKD jest wywieszony w pociągach i na stacjach. Na prawdę ciężko, jeżeli pasażer jeżdżący na stałe z Rembertowa nie wie, że do Tłuszcza i Łukowa jedzie się przesz Rembertów i może jeździć tymi pociągami... Czytanie ze zrozumieniem w dalszym ciągu kuleje...