To tym bardziej.. Jak brakuje ogólnie brygad, to trzeba albo znaleźć tańszego przewoźnika i wtedy zwiększyć za jego sprawą plan, albo "odzyskiwać" brygady tam skąd można. A można je "odzyskać" z miejsc, gdzie są linie, które kursują często, a dublują relacje gdzie jest transport szynowy.solaris8315 pisze:A jak brakuje brygad to co wtedy? Z powietrza się nie wezmą.
Przetarg na 100 brygad ajencyjnych
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Nie ma takiego Ikarusa w Warszawie który ma więcej niż 25 lat (i do tego przegubowego)Predator pisze:Jak na razie to ciągle słyszę, że MZA ma problemy taborowe (i kadrowe też0 i wręcz łaskę robi że zechce wystawić autobus na miasto. A jak już wystawia to jest to Ikarus który ma często po 25 latdzidek pisze:O tak... to że ty nie lubisz MZA to nie oznacza, że ZTM nie może zwiększyć planu brygadowego.![]()
[ Dodano: 2007-07-18, 16:17 ]
No ale co innego jest kierowca MZA z MZA a kierowca MZA z ITS / Mobilis / PKS Grodziskdzidek pisze: Poza tym ogromna ilość kierowców ajentów to pracownicy MZA dorabiający sobie w wolnym czasie.
-
jacek
- Zbanowany
To dokladnie tak jak z policja, ktora ciagle narzeka na brak chetnych do pracy, a takze brak sprzetu tj:wozów, benzyny, opon zimowych,itp,itd: a co za tym idzie pieniedzy.Predator pisze:Jak na razie to ciągle słyszę, że MZA ma problemy taborowe (i kadrowe też0 i wręcz łaskę robi że zechce wystawić autobus na miasto. A jak już wystawia to jest to Ikarus który ma często po 25 lat
Jak tak ma wyglądać komunikacja w warszawie w wydaniu MZA, to dla wszystkich lepiej jak miejsce MZA zajmują ajenci nowoczesnym taborem - oni łaski nie robią, i nie mają ciągle problemów.
Jak juz sie znajda chetni do pracy to albo kogos zastrzela, albo sobie sami w baniak walną
To sa najlepsze porównania tych dwoch kolosow na glinianych nogach
Jakoś nie zauważyłem, żeby była ogromna nadpodaż miejsc w autobusach, czy tramwajach...Predator pisze:Centrum ma tramwaje, że o metrze nie wspominając.
No to powiedz, dlaczego mam się przesiadać do archaicznego tramwaju serii 13N, skoro ten sam odcinek mogę pokonać wygodniejszym Ikarusem(!), gdzie przynamniej mogę normalnie usiąść, czy stać wyprostowanym, bez obawy, że się poobijam o poręcze (wielki nie jestem, 179cm)?Predator pisze:W relacjach gdzie jest tramwaj,
[ Dodano: 2007-07-19, 08:42 ]
O brakach taborowych TW już nie wspomnę...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo ZTM ma do obsłużenia, poza twoim tyłkiem, także tereny, gdzie wybór jest pomiędzy autobusem, a autobusem.Busmann pisze:dlaczego mam się przesiadać do archaicznego tramwaju serii 13N, skoro ten sam odcinek mogę pokonać wygodniejszym Ikarusem
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
- Petroniusz