Czysty tabor
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Najlepiej napisz do rzecznika, wątpię, by pisywał na Wawkomie.
Chyba że, jak zwykle, chodzi Ci o narobienie dymu a nie o uzyskanie konkretnej odpowiedzi.
Chyba że, jak zwykle, chodzi Ci o narobienie dymu a nie o uzyskanie konkretnej odpowiedzi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Moja matka całe dzieciństwo mieszkała na Żeromskiego i cały czas mówi "na Żoliborzu". Zresztą zajezdnia też się nazywa ŻoliborzMichalJ pisze:Znacznie dłużej tam był Żoliborz niż nie jest.drapka pisze:Żoliborz na Bielanach, Gorzów Wielkopolski w Lubuskiem, Biała Podlaska na Lubelszczyźnie. Takie oczywiste oczywistości
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
A ja prawie całe życie mieszkałem na Żoliborzu na osiedlu Bielany , a dopiero jak się wyprowadziłem to się dowiedziałem że to jest SłodowiecBernard pisze:Moja matka całe dzieciństwo mieszkała na Żeromskiego i cały czas mówi "na Żoliborzu". Zresztą zajezdnia też się nazywa ŻoliborzMichalJ pisze: Znacznie dłużej tam był Żoliborz niż nie jest..
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Niezłe. To teraz dyskusja polega na tym, że bierze się czyjąś wypowiedź i dorabia do niej własne pytanie, bez kontaktu z interlokutorem? To nawet w VaBanku prowadzący miał szansę popatrzeć na pytającego z politowaniempiotram pisze:Odpowiedź "typowo rzecznikowską" już tu zacytowałem.
Znaczy się znaleźć gdzieś jego wypowiedź w sieci i wskazać jako odpowiedź na swoje pytanie?Do Karosa mam pisać?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ta. Na Z-3 śmigają takie woroniczańskie brudasy, co mają na szybach porysowane różne napisy, a nawet na jednym ktoś postanowił narysować genitaliaMichalJ pisze:Czy na Woronicza to kiedyś w końcu zaczną myć autobusy (chyba, że coś mylę i 8183 nie jest z Woronicza)? Chciałem policzyć pasażerów w 519 i nic kurka widać z zewnątrz nie było...
[ Dodano: Wto 03 Maj, 2011 ]
Ona to chyba popsuta jest od czasów rewolucji październikowej...Walas pisze:Cały czas jest popsuta myjka
W MZA też chyba za często nie sprzątają w środku, albowiem od czasu do czasu zdarza mi się trafić na autobus zarzygany, prawdopodobnie w dniu poprzednim.
Obstawiam prawdopodobną przyczynę: wybrano w przetargu najtańszą firmę sprzątającą, całkowicie olewając wyegzekwowanie jakości świadczonych usług?
Obstawiam prawdopodobną przyczynę: wybrano w przetargu najtańszą firmę sprzątającą, całkowicie olewając wyegzekwowanie jakości świadczonych usług?
Myjka była i jest sprawna, tylko ponownie remontowane wjazdy na kanały które po pierwszym remoncie popękały w zime...Walas pisze:Cały czas jest popsuta myjkaMichalJ pisze:Czy na Woronicza to kiedyś w końcu zaczną myć autobusy (chyba, że coś mylę i 8183 nie jest z Woronicza)? Chciałem policzyć pasażerów w 519 i nic kurka widać z zewnątrz nie było...