Policja

Moderator: Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lut 2006, 14:27

dzidek pisze:
na mecze Legii jak i Polonii. Nie wiem czemu napisałeś tylko o Legii ?? :shock:
Dlatego, że nie interesuje mnie klub z Konwiktorskiej :wink:
A tak wogóle......to często mijam policję na ulicach Warszawy i jakoś jeszcze się do mnie za nic nie przyczepili :roll:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 14:32

Poprzedniej zimy był mecz koszykarskiej Legii w hali na Bemowie. Było spokojnie. Kibice wracali po meczu na piechotę. Szła grupka ok 50 osób w szalikach Legii, bez żadnego "sprzętu" i wsiadła do jakiegoś autobusu. Nagle podjechała policja w postaci ok 8-9 więźniarek, zatrzymała autobus i wszystkich powywlekała z autobusu, przy okazji pałując. Po prostu za nic ich pałowała. I czy to jest sprawiedliwe :?: :!:

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lut 2006, 14:39

Nie jest. Oczywiście, że nie jest.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 14:50

No właśnie. Popieram to, że policja łapie złodziei, morderców itp. ale nie jak bije ludzi tylko dlatego, że im się nie podoba bo jest np. w szaliku Legii...

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lut 2006, 14:52

Teraz należy się zastanowic dlaczego policjanci łapią osoby w szaliku np. Legii :roll:
Albert Camus-"Dżuma"

dzidek

Post autor: dzidek » 04 lut 2006, 14:56

R-11 Kleszczowa pisze:Teraz należy się zastanowic dlaczego policjanci łapią osoby w szaliku np. Legii :roll:
prawdopodobnie dlatego, że policjanci mają kompleksy...

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 15:12

R-11 Kleszczowa pisze:Teraz należy się zastanowic dlaczego policjanci łapią osoby w szaliku np. Legii
Dlatego, bo w ich przekonaniu szalik oznacza, że coś zrobił i trzeba go zatrzymać...

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lut 2006, 15:13

Proboszcz pisze:
R-11 Kleszczowa pisze:Teraz należy się zastanowic dlaczego policjanci łapią osoby w szaliku np. Legii
Dlatego, bo w ich przekonaniu szalik oznacza, że coś zrobił i trzeba go zatrzymać...
Skądś się to musiało wziąc....... :roll:
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 15:19

R-11 Kleszczowa pisze:Skądś się to musiało wziąc...
Kiedyś pseudokibice Legii robili niewyobrażalne burdy - to fakt. Pamiętam, jakie rozróby zawsze były na meczach z Polonią i Widzewem. Ale to już minęło - teraz na Legii jest cudowny doping, a policjantom nadal się coś nie podoba - zaczepiają kibiców głupimi odzywkami itp...

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 04 lut 2006, 18:13

dzidek pisze:le razy szary pasażer został z autobusu na kopach wywalony przez policję bo jechał z kibicami.
A ile razy ci szarzy pasażerowie zostali na kopach wywaleni przez 'kibiców'?

[ Dodano: 2006-02-04, 18:14 ]
dzidek pisze:prawdopodobnie dlatego, że policjanci mają kompleksy...
Oczywiście. Wszyscy.

Gratuluję debilnej generalizacji. Oczywiście, są policjanci, którzy nie są w porządku - ale to są jednostki, nie cecha właściwa wszystkim policjantom. Dlatego wszelkie negatywne, a zwłaszcza wulgarne, teksty i skróty o policji radzę zachować dla siebie...

[ Dodano: 2006-02-04, 18:15 ]
JohnnyT pisze:CHWDP.
O ch***********ę to w innym temacie było ;)
gościnnie j.
[ Dodano: 2006-02-04, 18:15 ]
Proboszcz pisze:Ale to już minęło - teraz na Legii jest cudowny doping,
Oczywiście, tak. I nikt nikogo przed meczem, po meczu, w trakcie meczu nie bije, mam przywidzenia normalnie :roll:
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 18:18

Fikander pisze:A ile razy ci szarzy pasażerowie zostali na kopach wywaleni przez 'kibiców'?
Ja też gratuluje debilnej generalizacji 'kibiców' :-?

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 04 lut 2006, 18:21

Proboszcz pisze:Ja też gratuluje debilnej generalizacji 'kibiców' :-?
Ja zaś gratuluję absolutnego braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, bo właśnie dla rozróżnienia kibiców i 'kibiców' dodałem dwa dodatkowe znaczki. :roll:

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 18:25

Fikander pisze:
Proboszcz pisze:Ja też gratuluje debilnej generalizacji 'kibiców' :-?
Ja zaś gratuluję absolutnego braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, bo właśnie dla rozróżnienia kibiców i 'kibiców' dodałem dwa dodatkowe znaczki. :roll:
Wiem o co Ci chodziło z tymi apostrofami - idiotą nie jestem. Chciałbym jednak zauważyć, że nawet ci 'kibice' nie wywlekają ludzi z autobusów (chociaż zdarzają się przypadki). Ale pseudokibic dlatego się tak zwie, bo robi burdel na stadionie, a nie wywala ludzi...Bez przesady...

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 04 lut 2006, 18:25

Zastanawiam się tylko, jak ja to robię, że nie mam żadnych negatywnych doświadczeń z policją... no, chyba, że negatywnym doświadczeniem jest bycie spisanym :shock:, to mi się cały raz w życiu zdarzyło :-?

[ Dodano: 2006-02-04, 18:26 ]
Proboszcz pisze:Chciałbym jednak zauważyć, że nawet ci 'kibice' nie wywlekają ludzi z autobusów
Coś się zmieniło ostatnio? Bo mam kolosalnie inne doświadczenia z podróży 187.

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 04 lut 2006, 18:29

Fikander pisze:Coś się zmieniło ostatnio? Bo mam kolosalnie inne doświadczenia z podróży 187.
A wywlekli Cię z niego kiedyś :?:

ODPOWIEDZ