Czy ja wiem?bart235 pisze:od 1 lutego 26 z mokotowa to juz chyba lekkie przegięcie !!!!!!!!!!1
Zmiany obsługowe - luty 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
desert_eag
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Niestety, jedno i drugie.
[ Dodano: 2008-01-30, 19:00 ]
[ Dodano: 2008-01-30, 19:01 ]
[ Dodano: 2008-01-30, 19:00 ]
O ile powinny w ogóle jeśli o tym mowa.solaris8315 pisze:Bo 3x105Na to powinny w szczycie jeździć, a nie przez cały dzień nie mówiąc już o DŚ co jest kompletną bzdurą...
[ Dodano: 2008-01-30, 19:01 ]
Tyle, że tu mówimy o 3<4. Było to dyskutowane stodwadzieściapięćtysięcy razy, jeśli nic innego nie masz za, to naprawdę przykre.solaris8315 pisze:To już wiesz dlaczego jestem za 3x105Nainż. Glonojad pisze:efekt propagandowy3>2 mówi samo za siebie
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pomyśł, to nie boli.Piotrek pisze:Ale w takie DŚ na 36 nie ma 4Tyle, że tu mówimy o 3<4.Więc wtedy 3>2
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przy rozkładach na Puławskiej wcale to nie jest wykluczone, a na Grójeckiej na przykład pesa z R3 zwykle dogania stopiątki na 7 przed Banacha jeszcze (z autopsji).
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dwa na jedną, cztery na drugą. Skoro R-3 wchodzi na 26 to, wiedząc ile jest tych składów na poszczególnych zajezdniach, dośpiewajcie sobie resztę.MeWa pisze:to po ile będzie? Po 2/3 składy na linię?inż. Glonojad pisze:Niestety, jedno i drugie.
A takie ładne co 4 minuty przez kluczowe 40 minut szczytu porannego możnaby na 17 zrobić...