Do ZP NIEDŹWIEDZIA czasu przejazdu w ogóle nie będzie. Remonty muszą powodować utrudnienia, a w tym przypadku niewielkie wydłużenie czasu przejazdu pozwoli zwiększyć częstotliwość linii zastępczej, co będzie korzystne dla pasażerów korzystających ze wszystkich pozostałych ZP.Bastian pisze:Porównaj czas przejazdu do ZP AL. LOTNIKÓW.
Objazdy prac torowych TW 2008
Moderator: Wiliam
- fik
- Naczelne Chamidło
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Trza było na BokserskąMZ pisze:Fikander pisze:Po co Z-3 ciągnąć aż na Ursynów?Pewnie po to, by obsłużyć WYŚCIGI, a to niestety pierwsza możliwość zawrotki.
Ale już widzę miny niedeoinformowanych pasażerów
[ Dodano: 2008-04-22, 19:57 ]
To może by tak ''...Puławska-Wałbrzyska-Rolna-al. Wilanowska...'' ?Bastian pisze:Nie przejdzie. Porównaj czas przejazdu do ZP AL. LOTNIKÓW.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
- Solaris U10
Chyba Pl. Konstytucji-Poleczki albo coś po Ursynowie????Solaris U10 pisze:Mógłbyś przybliżyć? Co to był za objazd, bo pod Z-6 mam dziurę w pamięci.solaris8315 pisze:Z-6 tam zawracało
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
- R-9 Chełmska
To już lepiej nic nie pisać... Wielicka - Wyścigi.ziomal pisze:Chyba Pl. Konstytucji-Poleczki albo coś po Ursynowie????Solaris U10 pisze: Mógłbyś przybliżyć? Co to był za objazd, bo pod Z-6 mam dziurę w pamięci.Coś mi się kojarzy...
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Solaris U10
To jak już posprzątałem, to mogę się włączyć do dyskusji.
A czy Z-3 nie mogło zawracać po pętli: Puławska-Smyczkowa-Modzelewskiego-Al. Lotników-Puławska?
I jeszcze jedno. Na mojej mapie Garażowa jest jednokierunkowa i ruch jest puszczony w stronę Samochodwej, a więc odwrotnie niż Z-3.
A czy Z-3 nie mogło zawracać po pętli: Puławska-Smyczkowa-Modzelewskiego-Al. Lotników-Puławska?
I jeszcze jedno. Na mojej mapie Garażowa jest jednokierunkowa i ruch jest puszczony w stronę Samochodwej, a więc odwrotnie niż Z-3.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
To znasz już częstotliwość Z-3?Fikander pisze:a w tym przypadku niewielkie wydłużenie czasu przejazdu pozwoli zwiększyć częstotliwość linii zastępczej
A na serio - ZTM będzie się starał przerzucić pasażerów jadących z północy Warszawy na Służewiec do metra Pole Mokotowskie, do trzech bezpośrednich linii. Myślisz, że warto inwestować w podwójną przesiadkę, jaką jest metro+Z-3+tramwaj ?
- Bastian
- Sułtan Maroka
To by było najlepsze, tylko czy Smyczkowa się do tego nadaje? Nie ma tam przypadkiem progów itp.?pawcio pisze:czy Z-3 nie mogło zawracać po pętli: Puławska-Smyczkowa-Modzelewskiego-Al. Lotników-Puławska?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Na garażowej ruch jest od kiedy pamiętam (min od 10 lat) w obydwie strony. Kiepski jest dla autobusu skręt w prawo w Wołoską. Żeby sie zmieścić trzeba wyjechać na lewy pas - a tak zwykle stoi mały korek.pawcio pisze:To jak już posprzątałem, to mogę się włączyć do dyskusji.