Sezon rowerowy'08
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ten jeden głos można sobie darować (czyli doliczyć w pamięci do opcji "codziennie").
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- R-9 Chełmska
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie wiem, czemu ktoś, kto nie używa roweru, miałby pisać, że używa (nawet, jeśli rzadko), a jeśli już tak rzeczywiście uczynił, to nic mi do tego...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
ja jeszcze nie zacząłem sezonu rowerowego (poza małym wypadem na Zerzeń) a jeśli chodzi o dojeżdżanie to zdarzyło mi się raz jechać z Anina na Uniwerek - pod nowym BUW-em złamało mi się siodełko i musiałem wracać pociągiem. Od tamtej pory w stronę centrum się nie zapuszczam - raczej Linia Otwocka i Mazowiecki PK albo okolice Mostu Siekierkowskiego i dalej w stronę Powsina/Służewia
Dzięki Bastianowi za poprawkę i sorry jeszcze raz za taki błąd merytoryczny z mojej strony w ankiecie.
Co sądzicie o poruszaniu się rowerem po centrum?
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Świetnie się lawiruje w centrum międy samochodami, raz nawet jakiś kierowca mi na złość otworzył drwi bym miał problemy z przejdem, a w zamian zarysowałem mu drzwi pedłem.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Co tak słabo panie kolego?jasiu pisze:w stronę centrum się nie zapuszczam
Ja do pracy bardzo często jeżdżę na rowerze. Moi podwładni się ze mnie nabijają z tego powodu
Tiaaa, zwłaszcza jak jest duży korek. Miło popatrzeć jak te pacany w samochodach się wściekają, a ja jadę. Jedyny minus to wszechobecne spaliny.kajo pisze:Świetnie się lawiruje w centrum między samochodami
15/12/2005-12/7/2019
-
kozioł
Ja też wiem i kompletnie mnie to nie interesuję co myślą sobie o mnie panowie kierowcy, gdyż jeżdżę prawidłowo i mam w dupie to, że jakiemuś bucowi się spieszy. Trąbią na mnie wielokrotnie, ale mi to zwisa. A po chodniku nie jeżdżę.jasiu pisze:Po prostu wiem jak irytująca jest obecność rowerzysty (...) b) na ulicy dla kierowcy.
15/12/2005-12/7/2019