Ekspedycje i budynki nadzoru ruchu
Moderator: Wiliam
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Przecież ekspedycja METRO MARYMONT, dawniej POTOCKA istnieje od niepamiętnych czasówJotPeCet pisze:METRO MARYMONT
[ Dodano: 2008-04-20, 17:42 ]
Do tygrysa: podając linki z galerii "Przegubowca" podawaj ten link, który jest na dole w opisie zdjęcia - to jest link bezpośredni i jedynie on zapewnia niezawodny dostęp do danej podstrony.
xxx
-
Jerzy Dąbczak
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
-
NR
- (tygrys)
Odnalazłem dawny spis telefonów komunikacyjnych, i wynika z tego że krańce:
CM PÓŁNOCNY
PL III KRZYŻY
PL UNII LUBELSKIEJ
TORUŃSKA
ŻERAŃ WSCHODNI
WYŚCIGI
były wyposażone w budy
-gdzie był kraniec TORUŃSKA
-jakiego typu byly te posterunki
-do kiedy działały
[ Dodano: 2008-04-20, 20:34 ]
Jeszcze kraniec PDPS miał ją - gdzie on był?
CM PÓŁNOCNY
PL III KRZYŻY
PL UNII LUBELSKIEJ
TORUŃSKA
ŻERAŃ WSCHODNI
WYŚCIGI
były wyposażone w budy
-gdzie był kraniec TORUŃSKA
-jakiego typu byly te posterunki
-do kiedy działały
[ Dodano: 2008-04-20, 20:34 ]
Jeszcze kraniec PDPS miał ją - gdzie on był?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Południowa Dzielnica Przemysłowa Służewiec - potem Służewiec Przemysłowy, teraz Służewiec - to chyba o to chodzi.tygrys pisze:Jeszcze kraniec PDPS miał ją - gdzie on był?
A Toruńska to chyba była na Toruńskiej między Łabiszyńską a Białołęcką - oczywiście wtedy, gdy jeszcze nie było tam trasy. Chyba 169 tam krańcowało...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Piotrek_2274
-
NR
- (tygrys)
17 października 1971 r. z ulicy Wysockiego wycofano wszystkie kursujące tamtędy linie tramwajowe: 1, 2, 3 i 3bis. Komunikację tramwajową skierowano na nową trasę ulicami: Budowlaną, Rembielińską i Annopol do pętli „Toruńska” (linie 2 i 3) oraz „Żerań Wschodni” (1 i 3bis). Ponadto do ul. Toruńskiej wydłużono linię 34.
Jeżeli kraniec Toruńska znajduje się przy Annopolu to chyba o niego chodzi
Jeżeli kraniec Toruńska znajduje się przy Annopolu to chyba o niego chodzi
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bokserska
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wiem, że nie ma, ale czy ten budynek na środku starej zawrotki to nie pozostałość po śp. MZKpawcio pisze:Nie ma. Tylko Toi-Toi-ka.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"