Ja zrozumiałem to inaczej. Jelcz najwyraźniej nie spełnił oczekiwań firmy więc nie kupią tego modelu w przyszłości.Czyli KMŁ może kupować tylko pierwsze sztuki danego modelu?
Tabor przewoĹşnikĂłw spoza ZTM - naprawy, nowoĹci, dyskusje
Dzięki Premo, dokładnie trafiłeś w moje myśli. Jeśli wóz robiony był pod KMŁ, nawet tapicerka i barwy miał pod KMŁ i nie kupili tego to znaczy że nie chcą go w ogóle.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Ja nie wiem, ale tak przeczuwam.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009
Nie tak dawno żartowaliśmy sobie na temat testowego Solarisa w Mini Busie. Dziś podążam sobie Emilii Plater a na końcowym przystanku linii stoi sobie tester Mercedes Intouro z tablicami właśnie Mini Busa.
Może kupili go. Wszak demówki nieraz można kupić po bardzo okazyjnych cenach.Plesim pisze:Dziś podążam sobie Emilii Plater a na końcowym przystanku linii stoi sobie tester Mercedes Intouro z tablicami właśnie Mini Busa.
Przestań udawać głupiego, bo wlepię +1 za spamowanieKozik pisze:To jest na Emilii Plater w Warszawie? Przy Emilii Plater rośnie las???
15/12/2005-12/7/2019
Jednak Mini Bus go nie kupił. Obecnie znajduje się na testach w Transludzie.TLG pisze:Może kupili go. Wszak demówki nieraz można kupić po bardzo okazyjnych cenach.Plesim pisze:Dziś podążam sobie Emilii Plater a na końcowym przystanku linii stoi sobie tester Mercedes Intouro z tablicami właśnie Mini Busa.