Nowe trasy tramwajowe
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie rozumiem?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Chyba Ci chodzi o to, że na Rakowieckiej wychodzi sporo pasażerów. To prawda.
Ale ZTCW wchodzi w grę przyspieszenie odcinka Puławska - Banacha, a nie całości.
Natomiast rozdmuchana Warszawa Borowskiego daje tak dziwaczne wyniki analiz, że jak (daj Boże) buc odejdzie z miasta, to wszystkie studia trzeba będzie aktualizować
Ale ZTCW wchodzi w grę przyspieszenie odcinka Puławska - Banacha, a nie całości.
Natomiast rozdmuchana Warszawa Borowskiego daje tak dziwaczne wyniki analiz, że jak (daj Boże) buc odejdzie z miasta, to wszystkie studia trzeba będzie aktualizować

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
Karos mówił o trasie do Wilanowainż. Glonojad pisze: Ale ZTCW wchodzi w grę przyspieszenie odcinka Puławska - Banacha, a nie całości.
i tak już zdołał namieszać wystarczająco - ale do jesieni...inż. Glonojad pisze:Natomiast rozdmuchana Warszawa Borowskiego daje tak dziwaczne wyniki analiz, że jak (daj Boże) buc odejdzie z miasta, to wszystkie studia trzeba będzie aktualizować
Natomiast z tego, co widzę, to on nie ma poparcia zaplecza architektów, a jedynie chyba jego interes jest zbieżny z interesem inwestorów...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I się zgadza, bo to element trasy Banacha - Wilanów.MeWa pisze:Karos mówił o trasie do Wilanowainż. Glonojad pisze: Ale ZTCW wchodzi w grę przyspieszenie odcinka Puławska - Banacha, a nie całości.
Megazator w wydawaniu pozwoleń jest dla nich korzystny? Sądzę że wątpię, jak mawiała moja matematyczkai tak już zdołał namieszać wystarczająco - ale do jesieni...inż. Glonojad pisze:Natomiast rozdmuchana Warszawa Borowskiego daje tak dziwaczne wyniki analiz, że jak (daj Boże) buc odejdzie z miasta, to wszystkie studia trzeba będzie aktualizować
Natomiast z tego, co widzę, to on nie ma poparcia zaplecza architektów, a jedynie chyba jego interes jest zbieżny z interesem inwestorów...

- MeWa
- Cukiereczek
zgoda, odsłucham taśm jutro, to Ci powiem, co dokładnie mówiłinż. Glonojad pisze:I się zgadza, bo to element trasy Banacha - Wilanów.

cóż forsując takie a nie inne zmiany w planie zagospodarowania czy snując wizje zabudowy wbrew opinii mieszkanców W WIĘKSZYM stopniu działał na korzyść inwestorówinż. Glonojad pisze:Megazator w wydawaniu pozwoleń jest dla nich korzystny? Sądzę że wątpię, jak mawiała moja matematyczka

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mhm. Zwłaszcza wizja trzypiętrowego śródmieścia była dla nich korzystnaMeWa pisze:cóż forsując takie a nie inne zmiany w planie zagospodarowania czy snując wizje zabudowy wbrew opinii mieszkanców W WIĘKSZYM stopniu działał na korzyść inwestorów

Ja bym tu raczej pisał o działaniu w mniejszym stopnoi na niekorzyść, jeśli już

Chyba, że piszemy o tych kilku dziwnych przypadkach, które ostatnio opisywała prasa... kurczę, myślałem że gość jest po prostu niekompetentym (w niektórych sprawach) wizjonerem, a nie...
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mądrej głowie dość dwie słowie
A zmieniając temat - jutro będą wyniki Studium Wykonalności na Tarchomin...

A zmieniając temat - jutro będą wyniki Studium Wykonalności na Tarchomin...
- tarantula01
- Kontakt:
Tutaj, to najtaniej wyszłaby estakada i dalej w Bitwy.Bastian pisze:No właśnie dlatego powinna iść pod Bema i zarazem pod Dworcem Zachodnim, a nie przez Ordona.
Świetnie, gdzie trzeba się udać, aby zobaczyć?inż. Glonojad pisze:A zmieniając temat - jutro będą wyniki Studium Wykonalności na Tarchomin...
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Właściwie, to kwestia publicznej dostępności - lub nie - nie jest jeszcze rozstrzygnięta.
Chociaż sądzę, że trzeba będzie przynajmniej syntezę upublicznić zwłaszcza, że przecież się tymi planami chwali firma już.
Ale ja osobiście postaram się odpowiedzieć na pytania, o ile nie będą zbyt szczegółowe
(nie dlatego, że nie umiałbym, tylko dlatego, że nie wiem czy by mi było wolno
).
Chociaż sądzę, że trzeba będzie przynajmniej syntezę upublicznić zwłaszcza, że przecież się tymi planami chwali firma już.
Ale ja osobiście postaram się odpowiedzieć na pytania, o ile nie będą zbyt szczegółowe

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czy tajne - dowiem się w poniedziałek.
Na razie czekam na pytania, w PN postaram się na nie odpowiedzieć.
Na razie czekam na pytania, w PN postaram się na nie odpowiedzieć.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Podaj przybliżony choć przebieg tej Nowoprojektowanej...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Równoległa do Myśliborskiej, jakieś 250 metrów na wschód od niej. Mniej więcej na przedłużeniu Botewa.