Wcześniejszy zjazd, a przepisy wewnętrzne

Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS

Awatar użytkownika
MisiekK

Post autor: MisiekK » 21 kwie 2009, 15:53

Misiek997 pisze:wiesz co? Ostatnio to zauważyłem że straż miejska przestała reagować na wezwania... Jedyny ratunek -> Skorpioni :D oni nie wnikają ale EOT
To dzwonisz do dyspozytora - jak on każe zjechać z dodatkowymi pasażerami na zakład to zjeżdzasz (on bierze za to odpowiedzialność), a tam niech się z nimi łomocze ochrona.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.

Adam G.

Post autor: Adam G. » 21 kwie 2009, 23:18

Misiek997 pisze:
MisiekK pisze:Są od tego właściwe służby, które wyzwasz w takiej sytuacji.
wiesz co? Ostatnio to zauważyłem że straż miejska przestała reagować na wezwania... Jedyny ratunek -> Skorpioni :D oni nie wnikają ale EOT
miałem ze znajomym akcję wywalania menela z wozu przez Straż Miejską na zasadzie "tylko to będzie trochę nieoficjalne, więc uznajmy, że panowie niczego nie widzą" ;]
jak widać, i wśród nich da się trafić na ludzi :)
noidea

NR
(tygrys)

Post autor: NR » 21 kwie 2009, 23:24

A czy u ajentów są jakieś czasy zjazdów i czy jest to jakoś kontrolowane :?:

Bierut

Post autor: Bierut » 22 kwie 2009, 8:35

Misiek997 pisze:
MisiekK pisze:Są od tego właściwe służby, które wyzwasz w takiej sytuacji.
wiesz co? Ostatnio to zauważyłem że straż miejska przestała reagować na wezwania... Jedyny ratunek -> Skorpioni :D oni nie wnikają ale EOT
Gdy ja miałem takiego delikwenta co nie chciał wysiąść na MW to skontaktowałem się z centralą. I decyzja pyła jedna, nie scorpionsi czy straż wiejska. Po prostu jedziesz pod zakład a tam jest ochrona. Tak więc nie wiem co na to ubezpieczenie.
P.S.
Za dużo kamer monitoruingu na mieście, bo bym go sam wysadził :killer:

Awatar użytkownika
JotPeCet

Post autor: JotPeCet » 22 kwie 2009, 13:20

levar pisze:
JotPeCet pisze:Nie R-2, bo "Praga" nie obsługuje linii autobusowych :/
Ja też wolę stare cyferki, ale formalnie tygrys ma rację.
Taaaak?
A grafik swój widziałeś? Albo rozkłady z ZTM? ;)
MZA nie jest jedyne w organiźmie komunikacji miejskiej...
Polityka złym doradcą w pracy!

Awatar użytkownika
levar
Kontakt:

Post autor: levar » 22 kwie 2009, 23:03

Ja już nie rozumiem, czy Ty jesteś za starym oznaczeniem zajezdni MZA, czy za nowym. W nagłówku grafiku służbowego mam "R-7" i tak jest też w wykazie zadań na dyspozytorni. Ale to przez stary program ;p

NR
(tygrys)

Post autor: NR » 22 kwie 2009, 23:57

Dla komórek dotyczących rozkładów w ztm istnieją stare oznaczenia by nie kolidowały z TW

Dla innych dzialów są nowe oznaczenia, np dla działu Marketingu ...

jacek
Zbanowany

Post autor: jacek » 23 kwie 2009, 20:56

tygrys pisze:A czy u ajentów są jakieś czasy zjazdów i czy jest to jakoś kontrolowane :?:
A jak sobie wyobrażasz brak kontroli nad zjazdami :-k
Po zjezdzie jest tankowanie,szczytanie transferu z kasowników, OC, myjnia zewnetrzna i wewnętrzna i zdanie dokumentów, myślisz, że da sie ukryć taki zjazd przed światem :D

[ Dodano: |23 Kwi 2009|, 2009 20:57 ]
tygrys pisze:Dla komórek dotyczących rozkładów w ztm istnieją stare oznaczenia by nie kolidowały z TW

Dla innych dzialów są nowe oznaczenia, np dla działu Marketingu ...
Co potwierdza panujący tam burdelik :D

Awatar użytkownika
gregory5576
Kontakt:

Post autor: gregory5576 » 23 kwie 2009, 21:31

tygrys pisze:A czy u ajentów są jakieś czasy zjazdów i czy jest to jakoś kontrolowane :?:
:arrow: Nie nie ma drugiej strony rozkładu czyli zjazd od razu i jak chce i którędy chce kierowca ma wolną rękę. :D

[ Dodano: |23 Kwi 2009|, 2009 22:12 ]
:arrow: Zjazdy i wyjazdy na pusto powinno być najkrótszą drogą. Zjazdy bez nakazu czasowego (nie dotyczy zjazdów z ludźmi).Bo na przykład zjazd z "Zajezdni Żoliborz", czy nawet Metra Młociny jest 22- 25 minut Na Redutową no i trasa zjazdu "Zgrupowania AK Kampinos"-Kasprowicza?-Sokratesa?- Conrada- Powstańców Śl. Wrocławska-Radiowa- Ciołka?-Górczewska-Olbrachta-Redutowa-ZEA redutowa. A i tak zjeżdza się tak: Zgrupowania a.k.- Nocznickiego- Wólczyńska-Conrada-Powst. Śl.Wrocławska-Radiowa-KS. JANUSZA-OLBRACHTA-REDUTOWA prościej i szybciej. I tu pytanie po co zjeżdzać "Na około" jak można prościej. Następny nonsens był z Pl. wilsona przez Wisłostradę Sanguszki Muranowska-Okopowa -wolska- redutowa ten zjazd to chora wyobraźnia, a dlaczego nie prościej- Krasińskiego-Broniewskiego-trasa A.K- Górczewska-...-Redutowa. Nawet na Inflancką było prościej Mickiewicza- Muranowska-INFLANCKA. Takie "kwiatki" były jak linie przyszły z inlanckiej. :D

Zablokowany