To dzwonisz do dyspozytora - jak on każe zjechać z dodatkowymi pasażerami na zakład to zjeżdzasz (on bierze za to odpowiedzialność), a tam niech się z nimi łomocze ochrona.Misiek997 pisze:wiesz co? Ostatnio to zauważyłem że straż miejska przestała reagować na wezwania... Jedyny ratunekSkorpioni
oni nie wnikają ale EOT
Wcześniejszy zjazd, a przepisy wewnętrzne
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
miałem ze znajomym akcję wywalania menela z wozu przez Straż Miejską na zasadzie "tylko to będzie trochę nieoficjalne, więc uznajmy, że panowie niczego nie widzą"Misiek997 pisze:wiesz co? Ostatnio to zauważyłem że straż miejska przestała reagować na wezwania... Jedyny ratunekMisiekK pisze:Są od tego właściwe służby, które wyzwasz w takiej sytuacji.Skorpioni
oni nie wnikają ale EOT
jak widać, i wśród nich da się trafić na ludzi
noidea
Gdy ja miałem takiego delikwenta co nie chciał wysiąść na MW to skontaktowałem się z centralą. I decyzja pyła jedna, nie scorpionsi czy straż wiejska. Po prostu jedziesz pod zakład a tam jest ochrona. Tak więc nie wiem co na to ubezpieczenie.Misiek997 pisze:wiesz co? Ostatnio to zauważyłem że straż miejska przestała reagować na wezwania... Jedyny ratunekMisiekK pisze:Są od tego właściwe służby, które wyzwasz w takiej sytuacji.Skorpioni
oni nie wnikają ale EOT
P.S.
Za dużo kamer monitoruingu na mieście, bo bym go sam wysadził
-
jacek
- Zbanowany
A jak sobie wyobrażasz brak kontroli nad zjazdamitygrys pisze:A czy u ajentów są jakieś czasy zjazdów i czy jest to jakoś kontrolowane
Po zjezdzie jest tankowanie,szczytanie transferu z kasowników, OC, myjnia zewnetrzna i wewnętrzna i zdanie dokumentów, myślisz, że da sie ukryć taki zjazd przed światem
[ Dodano: |23 Kwi 2009|, 2009 20:57 ]
Co potwierdza panujący tam burdeliktygrys pisze:Dla komórek dotyczących rozkładów w ztm istnieją stare oznaczenia by nie kolidowały z TW
Dla innych dzialów są nowe oznaczenia, np dla działu Marketingu ...
- gregory5576
- Kontakt:
tygrys pisze:A czy u ajentów są jakieś czasy zjazdów i czy jest to jakoś kontrolowane
[ Dodano: |23 Kwi 2009|, 2009 22:12 ]