Ja, ziomal, troll królewski, oświadczam, iż korzystam z oferty Polkomtela 36.6.
![:D](./images/smilies/mg.gif)
Początkowo, 3 lata temu, był to simplus. Wykorzystywałem jak to trza było, nie było problemów jakiś, choć nie miałem żadnych promocji. Później przeszedłem na abonament po pół roku- tak ciągnęłem 2,5 roku w plusie, jednak za dużo to kosztowało
![O-) O-)](./images/smilies/eusa_angel.gif)
Więc od stycznia jestem w simplusie/36.6 ponownie przez jakiś czas, ale planuję wrócić do abonamentu plusowego
![:D](./images/smilies/mg.gif)
To znaczy, simplus się tak bardzo nie opłaca. Co innego podobno MixPlus. A ja noszę w swym telefonie kartę sim 36.6. I wszytsko byłoby pieknie, gdyby- z winy mego telefgonu bądź 36.6- nie byłoby problemów z dochodzeniem smsów od niedawna i innych dziwacznych zaburzeń...
![:-? :-?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Jest bober (1000 sms darmo) i jego chyba bym aktywował gdyby nie te sms-y mi nie dochodzące.
Z moich znajomych najwięcej ma telefony w Plusie (simplus, 36.6 etc), Orange i Play, pare osób także w Erze. Generalnie są zadowoleni, głównie Ci, którzy są w orange ze względu na sms-y.
Polecałbym 36.6, ale tylko przejściowo, bo na stałe ta oferta się nie opłaca
Co do zasiegu- wydawało mi sie kiedyś, że najlepszy ma Era, bo moim znajomym wyświetlało z dokłądnością co do osiedli-części dzielnic w Wawie, gdzie są. Choć to o niczym nie znaczy w sumie
![:smile: :smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mi zależy na górach. W górach- zależy w jakim rejonie- przykładowo w Beskidzie Sądeckim, jeśli nie wysoko, to z zasiegiem plusowym takich problemów strasznych nie ma. Czasem jednak, gdziekolwiek, szczególnie w metrze (ale to inna sprawa), pokazuje 1-2 kreski, a pomimo to zasięgu prawie nie ma.