Ogłoszenia
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Dyskusję o bilecie wolnej jazdy dla kierowców ich pociotków wydzieliłem do osobnego tematu, bo dyskusja na ten temat (niezwykle ciekawa, jak by nie patrzeć) coraz mniejszy związek miała z kondycją budżetową miasta. Aczkolwiek miejcie się na baczności. W każdej chwili mogę ten temat zepchnąć na TiP, a Was wysłać w ręce TLG.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dyskusja o ulicy Marszałkowskiej została wydzielona do osobnego wątku na podforum UK
Czy można prosić o otworzenie tematu "Bezpieczeństwo w pojazdach komunikacji"? Mam coś sensownego do napisania tam.
Proście, a będzie wam dane. Już.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Dziękować!
To ja bardzo proszę o otwarcie tematu "Okolicznościowe linie specjalne", jeśli można.
Oczyszczony i otwarty.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Dziękuję.
Pozor!
Uprasza się Użytkowników o niestosowanie ozdobników (pochylenia czcionki, jej pogrubienia oraz podkreślenia) dla całych wypowiedzi. Wymienione funkcje służą jedynie do uwypuklenia szczególnych treści, a nie całych postów.
Uprasza się Użytkowników o niestosowanie ozdobników (pochylenia czcionki, jej pogrubienia oraz podkreślenia) dla całych wypowiedzi. Wymienione funkcje służą jedynie do uwypuklenia szczególnych treści, a nie całych postów.
Część postów z tematu "Bezpieczeństwo w pojazdach komunikacji" dotyczących zmiany regulaminu przewozów ws. meneli przeniosła się do tematu Śmierdzi - co robić? I kto ma to robić?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Proponowałbym rozparcelować nieco ostatnie posty z tematu "Jak kształtować układ komunikacyjny". Nie wiem, może część do tematu o nocnych, może część do tematu o samochodach vs zbiorkom (gdzieś był taki)... Miał być temat silnie teoretyczny, a robi się "ściana płaczu".
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ale to cały czas w kontekście tego czy zbiorkom ma eliminować transport indywidualny i jeśli tak to w jakim stopniu.
Posty z tematu "Co pierwsze nowe osiedle czy komunikacja w rejonie" zostały przeniesione do nowego tematu Budownictwo mieszkaniowe w Polsce.
Zrobiłem mały porządek w temacie o czerwońcach. Na przyszłość pamiętajcie że to jest temat do rozważań ogólnych czy całoukładowych, a konkretne rozwiązania na UK.