Rozdysponowanie taboru
- Patryk2222
Nikt się nie zgłosił postępowania w sprawie zrobienia dokumentacji przebudowy zajezdni R10/R11/R13grzegorz pisze:Kleszczowa miała się przebudowywać, nie? Bo w sumie nie mieć żadnego naprawdę pojemnego wozu (nazwa ,,wielkopojemne'' o SU15 to żart sam w sobie), to trochę lipa.
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938
>>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg

D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
NO ALE SORY! NIE BEZ POWODU ROBIĄ REMONT!!! i myślę, że dostanie im się przynajmniej 80 sztuk. Plotki też mówiły, że nowymi podzielą się tylko R1 i R2, wiec?beni pisze:Wstępnie słyszałem że za nerwoplany mają dostać SU15. A za Ikarusy myślę że też w grę wchodzą SU15. Po za tym ten zakład ogólnie miał być i będzie jak na razie jeśli chodzi o niską podłogę że maks to SU15 wchodzą.
Więc wróżę iż niedługo będzie w tym temacie kolejne przekrzykiwanie się co kto słyszał od kierowców po czym TLG zamknie ten temat na wieki wieków.Rav5202 pisze:NO ALE SORY! NIE BEZ POWODU ROBIĄ REMONT!!! i myślę, że dostanie im się przynajmniej 80 sztuk. Plotki też mówiły, że nowymi podzielą się tylko R1 i R2, wiec?beni pisze:Wstępnie słyszałem że za nerwoplany mają dostać SU15. A za Ikarusy myślę że też w grę wchodzą SU15. Po za tym ten zakład ogólnie miał być i będzie jak na razie jeśli chodzi o niską podłogę że maks to SU15 wchodzą.
Moje przypuszczenie to komfortowe i bardzo przestronne... SU15Glonojad pisze:No dobra, a co przypadnie Kleszczowej, skoro kasacje Ścierwoplanów i dożynanie Ikarusów są pewne? SU15 jest co prawda łącznie ok. 165...
![;]](./images/smilies/krzywy.gif)

Pozdrowienia dla Bródna i Tarchomina od mieszkańców Włoch, Ursusa i Bemowa... Wszyscy chyba dobrze wiedzą, o co mi chodzi.
-
No jest to faktycznie problem, że niektóre dzielnice wożą się nowymi (choć zamulonymi) manami, solarisami, tymczasem inne dzielnice muszą cierpieć w rozpadających się rozklekotanych szrotach, w których śmierdzi potem i gównem. Zupełnie tak, jakby pewne dzielnice były lepsze a inne gorsze.
Chociaż SU15 to dobre wozy i w sumie nie narzekałbym. Przynajmniej ogrzewanie w nich dobrze działa...
Chociaż SU15 to dobre wozy i w sumie nie narzekałbym. Przynajmniej ogrzewanie w nich dobrze działa...

- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Albo i nie...andrzej_suse10 pisze:Przynajmniej ogrzewanie w nich dobrze działa...

Samo założenie, że ktoś dzieli dzielnice na lepsze i gorsze, to już, moim zdaniem, przesada. Odkąd na Redutową trafiły długie Solarisy, już tylko kleszczowa nie dostaje nowych wielkopojemnych wozów, ale przecież wiemy, że wynika to z warunków technicznych owej zajezdni.
No to zobaczymy, cz Kleszczowa dostanie coś z solówek... Bo moim zdaniem nie dostanie. Pamiętajmy też, że jest Woronicza z dużą ilością SU15, Ik260/280 i gniotów. No i Redutowa ma też odkurzaczeemyl pisze:Samo założenie, że ktoś dzieli dzielnice na lepsze i gorsze, to już, moim zdaniem, przesada. Odkąd na Redutową trafiły długie Solarisy, już tylko kleszczowa nie dostaje nowych wielkopojemnych wozów, ale przecież wiemy, że wynika to z warunków technicznych owej zajezdni.

A powiedz mi ile jest starszych wozów (z lat 90.) na prawym brzegu? Trochę Ikarusów na R-13, niewiele więcej na R-10. Są też jeszcze gnioty. A tak to pełna gama błyszczących MANów i SU18...
-
Właśnie ma bardzo dużo. Bo ile rozklekotanych Neoplanów jeździ do Aleksandrowa, a ile nowych SU18 jeździ do Ursusa?beni pisze:A co mają do tego dzielnice!!!
34+65=99. A wszystkich Ikarusów jest 277. Na oko jakieś ledwie 35% jest po tamtej stronie Wisły.Szymon pisze:A powiedz mi ile jest starszych wozów (z lat 90.) na prawym brzegu?
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.