[ Dodano: |31 Sie 2012|, 2012 15:27 ]
Ło matko. To będę musiał dwumęski (homoseksualny?Bernard pisze:Nie.Glonojad pisze:Radia zwykłego nie mam, choć dekoder cyfrowy można za 50 zł do komputera kupić - czy oprócz TV jest tam też radio?
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Ło matko. To będę musiał dwumęski (homoseksualny?Bernard pisze:Nie.Glonojad pisze:Radia zwykłego nie mam, choć dekoder cyfrowy można za 50 zł do komputera kupić - czy oprócz TV jest tam też radio?
bepe pisze:Zapewne otwarte pozostaną nagłówki i pierwsze dwa-trzy akapity, a reszta będzie dostępna po poddaniu się inwigilacji prowadzonej przez Piano Media.
O ile przez takie obchodzenie przez wiele osób cały interes po prostu wreszcie nie padnie.JacekM pisze:am nadzieję, że się ostro na tym przejadą. Mi osobiście szkoda tylko streamu Polskiego Radia... Ale na pewno da się jakiś nieoficjalny znaleźć
Nie czyta, bo nie ma czasu. Konkurencja ze strony innych portali i stron (kto pierwszy - żeby się liczyć, trzeba publikować coś w czasie rzeczywistym), a poza tym cięcia w redakcjach (co wynika z pojawienia się darmowych mediów i kanałów informacji).MichalJ pisze:Tych notek do internetu to nikt przed publikacją nie czyta.

Można iść do Empiku i w spokoju poczytać gazetkę - co bardzo często mi się zdarza, szczególnie, że wiele do czytania ostatnio nie marhemek pisze:Ile razy mnie wkurwiało, jak nie zdążyłem przeczytać stołecznej w wersji elektronicznej a juz o 9-10 na gazecie był skrót wszystkich artykułów z niej. Bo czułem sie przez wydawce po prostu naciągnięty.
Nie do końca dyskryminacja, ale czy kiedy buduje się nową, bezkolizyjną obwodnicę (z tego co pamiętam z tegorocznych wakacji Pucka, ale mogę się mylić), po czym stawia się ograniczenia do 40 (gdzie indziej w takich miejscach jest 70 lub 80) i 10 fotoradarów jeden po drugim, to jak to nazwać, jeśli nie dojeniem kierowców?Glonojad pisze:A w darmowym metrze - jojczenie, że fotoradary to dyskryminacja biednych kierowców na jednej stronie,
Poradnik sponsorowany przez Lewiatana - niestety, wersja kapitalizmu promowana przez naszych przedsiębiorców to prymitywny egoizm i cwaniactwo, i przykro, że GW nie spuszcza tych wąsaczy w toalecie, kiedy przychodzą promować swe 'zacne' idee.poradnik, jak uniknąć zapłaty z odsetkami starych długów - na trzeciej... ujmę to tak - poziom etyczny wydawcy też tak jakby w kryzysie.