Dobrze, było już widać, do jutra do 23 zmienisz podpis.Jachim pisze:Ale przecież nawet w komórce nie rozciąga strony, chciałem, żeby było widać taborówki.m72 pisze:Czy Jachim moze zmniejszyc te autobusy? W telefonie wyglada tona wielkie kobyly...
Profile
Moderator: Emyl
- fik
- Naczelne Chamidło
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Poprawione!fik pisze:Dobrze, było już widać, do jutra do 23 zmienisz podpis.Jachim pisze: Ale przecież nawet w komórce nie rozciąga strony, chciałem, żeby było widać taborówki.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale ten obrazek dalej jest za duży. 400x50 to chyba mniej niż 500x82. A w edycji profilu jest info o tym, że 400x50 to maksymalny dopuszczalny rozmiar. Zważywszy na to, że info podczas edycji jest nie do przeoczenia, albo jaja sobie robisz, albo nie umiesz ustalić jaki rozmiar ma twój obrazek. Tak, mnie też wkurza, jak w telefonie strona forum ładuje się zbyt długo, albo traci czytelność, bo ktoś musi mieć Zajebisty Obrazek z Przesłaniem.
To jak? Mam ustawić takie jak jest wymagane w ustawieniach?
PS. 1. Da się to info przeskoczyć
2. Sam masz obrazek z przesłaniem, więc następnym razem zacznij zbawiać świat od siebie
PS. 1. Da się to info przeskoczyć
2. Sam masz obrazek z przesłaniem, więc następnym razem zacznij zbawiać świat od siebie
Poprawione.fik pisze:Tak. I oficjalnie oświadczam, że wszystkie większe obrazki będą tępione.
PS. Czy dotyczy to też podpisu Matrixa?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja nie potrzebuję zbawienia, bo rozumiem treści, które czytam. Reszty planowanej wypowiedzi nie będzie, jesteś zbyt głupi, żebym za ciebie dostawał punkty. Filip mi zakazał wyzywać ludzi od kretynów i poparł to punktami, więc nie mam nic do dodania.Jachim pisze:2. Sam masz obrazek z przesłaniem, więc następnym razem zacznij zbawiać świat od siebie
[ Dodano: Śro 15 Maj, 2013 23:27 ]
Chociaż nie wiem jak nazwać kogoś, kto usuwa obrazek, zamiast go przyciąć/zmniejszyć. Rozumiem, że walący po oczach i wkurzający obrazek jest OK, ale mieszczący się w narzuconych odgórnie normach traci swoją zajebistość? Czy po prostu paint cię przerasta?
Skasowałem go, bo mieliście z nim cały czas jakieś problemy, więc uznałem, że lepiej będzie, jeśli go zlikwiduję całkiem i problem z głowy.Szeregowy_Równoległy pisze:
[ Dodano: Śro 15 Maj, 2013 23:27 ]
Chociaż nie wiem jak nazwać kogoś, kto usuwa obrazek, zamiast go przyciąć/zmniejszyć. Rozumiem, że walący po oczach i wkurzający obrazek jest OK, ale mieszczący się w narzuconych odgórnie normach traci swoją zajebistość? Czy po prostu paint cię przerasta?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kurna, oprawcówhafilip84 pisze:A Ty co? Pod okupacją germańskich najeźdźców?Domas pisze:Konfident!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jesteś kalafiorDomas pisze:Nie lubię brukselek.bepe pisze: Brukselskich
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow