Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach
Moderator: Wiliam
-
-
1.09.2020 też - i co z tego? Przecież chodzi o najbliższy termin (w tym wypadku po otwarciu ulicy), tak? Nie - dla Ciebie nie... Dla Ciebie wszystko jest zawsze inaczej...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Komu chodzi, tobie chodzi?prosper5250 pisze:Przecież chodzi o najbliższy termin (w tym wypadku po otwarciu ulicy), tak?
Przecież pisałem, że takie - generalnie niewymuszone - zmiany robi się w pakietach ze względu na koszty.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Ładny armagedon na Tarchominie się szykuje, z linii czerwonych ominie tylko E-8...
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Jeżeli masz informacje to czemu ich nie upublicznisz na forum tylko piszesz półsłowkami? Nie rozumiem z czego tu tajemnice robić. Dobrze widzicie ja nie jestem taki ze przechowuje informacje dla siebie znalazłem w internecie nie na stronie ZTM w zwiazku od razu podziele sie z ta informacja ze wszystkimi forumowiczami.ZaciszaniN pisze:Ładny armagedon na Tarchominie się szykuje, z linii czerwonych ominie tylko E-8...
Od 1 lipca zmiany na tarchominie:
186: SZCZĘŚLIWICE – ... – Modlińska – Światowida – Myśliborska – Porajów – Świderska – Ćmielowska – Światowida – Świętosławskiego – TARCHOMIN (powrót: Świętosławskiego – Świderska – Mehoffera – Światowida – Świętosławskiego – Świderska – Porajów – Myśliborska – Światowida – Modlińska)
503: NATOLIN PŁN. – ... – Modlińska – Światowida – Myśliborska – Porajów – Świderska – Mehoffera (powrót: Światowida – Świętosławskiego – Świderska) – Światowida – NOWODWORY
508: METRO MARYMONT – ... – Modlińska – Światowida – NOWODWORY
509: GOCŁAW – ... – Modlińska – Światowida – NOWODWORY
510: DW. CENTRALNY – ... – Modlińska – Światowida – Myśliborska – Porajów – Świderska – Mehoffera (powrót: Światowida – Świętosławskiego – Świderska) – Światowida – NOWODWORY
E-4: METRO MARYMONT – ... – Modlińska – Światowida – Myśliborska – Porajów – Świderska – Ćmielowska – Światowida – Świętosławskiego – TARCHOMIN (powrót: Świętosławskiego – Świderska)
N13: DW. CENTRALNY – ... – Modlińska – Światowida – Myśliborska – Porajów – ŚwiderskaNowa Platforma Giełdowa
N53: METRO MARYMONT – ... – Modlińska – Światowida – NOWODWORY
N63: DW. CENTRALNY – ... – Modlińska – Światowida – Milenijna – ... – LEGIONOWO
W związku z przekroczeniem przepustowości przystanku BIAŁOŁĘKA-RATUSZ przystanki BIAŁOŁĘKA-RATUSZ 01 i 03 zostają na trasie linii E-4 zlikwidowane (zastąpienie przez linię 508).
Przystanki 1019 OBRAZKOWA 03 oraz 1122 STARE ŚWIDRY 01, 02 i 03 ulegają likwidacji.
Przystanek 1250 PORAJÓW 01 zostaje zawieszony.
Źródło: http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/ ... ,id,t.html
- gregory5576
- Kontakt:
Źródło jest podane pod informacją. Na waszej stronie czekają juz oficjalne komunikaty na ich publikacje bo przed chwilą sprawdzałem tyle tylko ze nie sa jeszcze uzupełnione. Powinniscie juz dawno je opublikowac na waszej stronie.JotPeCet pisze:Na latarni?marko80 pisze: Przystanek 1250 PORAJÓW 01 zostaje zawieszony.
Ciekawe skąd to jest - bo jest to pierwotna treść zlecenia.
I ciekawe gdzie jest oficjalny komunikat.
- Solaris U10
- tarantula01
- Kontakt:
Taka opinia wyszła z UD Białołęka:
http://radny.com.pl/pisma/zdm-tmp/zdm-t ... zb-ztm.pdf
Zmieniłem linki
http://radny.com.pl/pisma/zdm-tmp/zdm-t ... zb-ztm.pdf
Zmieniłem linki
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl