Solarisy 2011+2012
-
michał1984
-
michał1984
No to bardziej pasuje E-2 ale cholercia ich wie pewnie nie raz znajdzie sie w Międzylesiu i w innym rejonie gdzie diabeł mówi dobranocBywalec pisze:Wiadomo chyba tylko tyle, że ma jeździć Traktem Królewskim, no chyba, że plany się zmieniły.
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Touche! Aczkolwiek zaznaczam, że szanuję prawo każdego obywatela do klakierowania na przegubowcuradeom pisze:zacytuję post z innego tematu, jako odpowiedźGlonojad pisze:beznadzieja, ale oczywiście klakierstwo na przegubowcu pieje z zachwytu...Glonojad pisze:No tak, klasyczny "szacunek" dla cudzych poglądów...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A ja szanuję prawa każdego obywatela do bycia bucemGlonojad pisze:Touche! Aczkolwiek zaznaczam, że szanuję prawo każdego obywatela do klakierowania na przegubowcuradeom pisze:zacytuję post z innego tematu, jako odpowiedź
Niekoniecznie jednak do nieszanowania opinii oraz ciężkiej pracy innych...
Akurat mnie nie chodziło o pasek tylko o pomysł z abstrakcyjną panoramą miasta. Dla mnie sam pasek mógłby pozostać żółty. Natomiast sam szary jest moim zdaniem za ciemny. Jednak ten kolor wynika z oszczędności MZA. W oryginalnym projekcie zamiast szarego był srebrny. Jednak MZA uznały, że taki lakier jest zbyt drugi zarówno przy zakupie (konieczność dopłaty), jak i przy ewentualnych naprawach powypadkowych.primoż pisze:Zmiana paska z żółtego na bury to bardzo, bardzo, bardzo ciężka pracazadzior pisze:Niekoniecznie jednak do nieszanowania opinii oraz ciężkiej pracy innych...
A mogło być tak piękniezadzior pisze:Akurat mnie nie chodziło o pasek tylko o pomysł z abstrakcyjną panoramą miasta. Dla mnie sam pasek mógłby pozostać żółty. Natomiast sam szary jest moim zdaniem za ciemny. Jednak ten kolor wynika z oszczędności MZA. W oryginalnym projekcie zamiast szarego był srebrny. Jednak MZA uznały, że taki lakier jest zbyt drugi zarówno przy zakupie (konieczność dopłaty), jak i przy ewentualnych naprawach powypadkowych.
Pisząc o pracy miałem na myśli pracę przy tworzeniu Przegubowca. Ciągłe użeranie się z różnego rodzaju pretensjami i oskarżeniami (np. o klakierstwo) czy zwykłymi problemami technicznymi. O finansowych nawet nie wspomę, bo czytelnikom i oglądaczom nawet do głowy nie przyjdzie, że za serwer i domenę trzeba zapłacić, a stałych sponsorów brak.primoż pisze:Zmiana paska z żółtego na bury to bardzo, bardzo, bardzo ciężka pracazadzior pisze:Niekoniecznie jednak do nieszanowania opinii oraz ciężkiej pracy innych...