Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Wymieniał ktoś ostatnio w Warszawie paszport? Ile się zwykle czeka? Czy jest jakiś limit czasowy, w którym trzeba odebrać nowy paszport?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Urząd zastrzega sobie termin wyrobienia do 30 dni od złożenia wniosku, ale w praktyce nigdy tyle to nie trwa. Wniosek (dla żony i dzieci) złożony 7 sierpnia, 21 sierpnia, około godziny 15, wyświetlił się status "gotowy do odbioru" (rano jeszcze nie był).
Nie słyszałem nigdy o limicie czasowym na odbiór takiego dokumentu, strona MSWiA milczy na ten temat
Nie słyszałem nigdy o limicie czasowym na odbiór takiego dokumentu, strona MSWiA milczy na ten temat
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Słyszałem, że istnieje aplikacja w której można widzieć nr taborowy pojazdu na danej brygadzie. Co to za apka?
LiveBus aplikacja głównie dla kierowców MZA.MilosnikKomunikacji pisze: ↑07 paź 2017, 17:00Słyszałem, że istnieje aplikacja w której można widzieć nr taborowy pojazdu na danej brygadzie. Co to za apka?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Głównie dla kierowców czy tylko dla kierowców?
I jeszcze podejrzeć na mapie, gdzie akurat dany pojazd jest. Bez rewelacji.MilosnikKomunikacji pisze: ↑07 paź 2017, 17:00Słyszałem, że istnieje aplikacja w której można widzieć nr taborowy pojazdu na danej brygadzie. Co to za apka?
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Ale przydatne 
W Warszawie już nie ma niczego ciekawego do wypatrywania. 
Walasiątkowi na pewno. 
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Cóż, czyli tego raczej nie dostanę, szkoda.
I inne pytanie: jeździ dziś jakiś MAN na 156?
I inne pytanie: jeździ dziś jakiś MAN na 156?
W jaki sposób na tym forum zdejmowane są ostrzeżenia (pytam od strony technicznej, nie merytorycznej)? Przedawniają się po jakimś czasie czy ręcznie są zdejmowane, a jeśli ręcznie, to gdzie? Pytam, bo na innym forum nie mogę znaleźć opcji zdejmowania ostrzeżeń 
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
Dziś rano przy KS Polonez stał wóz A147 jako linia D12. Ktolkowiek widział, kto ktokolwiek wie co to za dyspozycja?
-
desert_eag
Czy bawarska jednodniowa RegioKarte obowiązuje w pociągach Arrivy z oznaczeniem ALX?
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
Nie tylko Tobie, ale imprezę na Legii to mieli w lipcu... Chyba, że to było coś extra.