To chyba dobrze, że jest konkurencja na poziomie przewoźników?MALIN pisze:I właśnie tu jest problem,że daje ostatnio dużo Ajentom do obsługi linii.
Komunikacja podmiejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Eee...?MALIN pisze:ZTM też chce pozyskiwać nowych przewoźników.
Czy to musi być Solina?bartoni722 pisze:35 solinek by na początek wystarczyło....BJ pisze:Nie lepiej rozpisać przetarg na kilka, kilkanaście Solin i kilka albo kilkanaście większych wozów w warszawskim malowaniu? Jakoś by to wyglądało...I założyłem rezerwę pod nowe eLki.
W nowym czy starym?Wolfchen pisze:Wg SIWZu, linię 742 mają obsługiwać wozy w warszawskim malowaniu.
Tak. Tylko MZA w pewnym sensie siebie przez to niszczy.Wolfchen pisze:To chyba dobrze, że jest konkurencja na poziomie przewoźników?
[ Dodano: |24 Sie 2011|, 2011 18:31 ]
Mobilis Grodzio nie wystarczą ?!Domasq12 pisze:MALIN napisał/a:
ZTM też chce pozyskiwać nowych przewoźników.
Eee...?
Transport to życie, transport to pasja, transport to miłość, rzecz jasna 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z której linii proponujesz ściągnąć?MALIN pisze:Mobilis Grodzio nie wystarczą ?!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
bartoni722
-
bartoni722
Już ci tłumaczę czemu nie obsłuży MZA.BJ pisze:Kompletnie nie rozumiem, czemu tego nie obsłuży MZA albo inny miejski przewoźnik.
Robi się coraz większy burdel...
MZA pobiera ok. 7zł za przejechany kilometr. Tutaj będzie ok. 3,5zł. Co za tym idzie pewnie Góra Kalwaria dzięki temu będzie mniej dopłacała. Co dzięki temu idzie powstanie ta linia.
-
bartoni722
- Bastian
- Sułtan Maroka
I suma wszystkich wozów też się zgodzi? 
Gdzie ja jestem?!
Gdzie ja jestem?!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Tak czy owak niespecjalnie mi się uśmiecha jakiś dziki autokar w warszawskim malowaniu na warszawskiej linii.
Jeśli weźmiemy pod uwagę to 742, wszystkie L-ki, wszystkie cyrki z jakimiś czerwonymi paskami na A1XX z Mobilisu albo w ogóle nie warszawskie malowanie Lion's'ów z ITSu - robi nam się burdel jak w PPKS Warszawa/Polonusie.
Jeśli weźmiemy pod uwagę to 742, wszystkie L-ki, wszystkie cyrki z jakimiś czerwonymi paskami na A1XX z Mobilisu albo w ogóle nie warszawskie malowanie Lion's'ów z ITSu - robi nam się burdel jak w PPKS Warszawa/Polonusie.