Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
MAN Lion City #9305 po naprawach przez ,,fachowców" z PKS GRODZISK spłonął na Klementowickiej. Zaczynają się oszczędności i tragiczny serwis tego przewoznika. Szkoda Mana , nie wiadomo jeszcze jak duże są uszkodzenia i ile potrwa jego naprawa.
Kiedy spłonął? Bo dziś podobno robił nockę 156/N03+N01. 
Mam małą prośbę. Przestań w końcu pisać na tym forum, bo po pierwsze kłamiesz, po drugie ciągle narzekasz na wszystko.
MAN nie spłonął jak twierdzisz, tylko poszła komora silnika. Szybko to zauważono i szybko ugaszono. Jakie uszkodzenia są dokładnie to nie wiem.
Poza tym skoro uważasz, że w PKS są "fachowcy" i oszczędności oraz tragiczny serwis, to czas byś zatrudnił się w formie wolontariatu na Klementowickiej i pokazał jakim jesteś fachowcem i zajebistym serwisantem.
Czy taka sytuacja powinna mieć miejsce w 4 miesięcznym wozie (a w zasadzie jeżdżącym ledwo ponad 3 miesiące)? Strasznie pechowy on musi być, najpierw stłuczona szyba, a teraz to. 
Oczywiście, że nie powinna. Ale od razu wyrokowanie, że to wina serwisu PKS na Klementowickiej uważam za kompletne chamstwo ze strony 1251, który dowala swoje teorie niczym osoby z pewnej partii politycznej.
Był w serwisie MANa w Małopolu i to mechanicy z tego serwisu stwierdzili ,że po powrocie do Warszawy ,mechanicy z PKS zrobią po ,swojemu". Najwidoczniej zrobili. Nie chce mi się wierzyć ,ze w 4 miesięcznym autobusie od tak zapala się komora silnika. Więc coś jest na rzeczy.
Leją gówno, a nie B100 do silnika i są tego efekty.
To co oni leją do Manów?
Kaufland i Tesco też w pobliżu, a Kujawski ostatnio był w promocji. 
Może też się im pomerdało ze spirytem 100%...
Czyli sprytne ominięcie umowy? Zgodnie z deklaracją zakupili 5 autobusów B100, ale w przetargu nie było wymogu tankowania takim paliwem? Czymś nasze Many różnią się od tych zamówionych przez MPK Tarnów (tamte muszą być przystosowane do tankowania oleju napędowego oraz B100)? 
Może być coś na rzeczy, już ja widzę jak kupują trzy gatunki biopaliwa na różne pory roku. A co do ceny to trudno powiedzieć, bo Orlen i Lotos sprzedają już tylko hurtowo, więc to zależy od indywidualnie zawieranej umowy, a na to z pewnością ma wpływ ilość zamawianego biopaliwa.
Prosper wypisał 9305 czyli nie spłonął a wiarygodność postów użytkownika 1251 można wrzucić do toalety.