Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Nowe nazwy przystanków
- Solaris U10
- fik
- Naczelne Chamidło
Najlepiej zamienić je miejscami, ale konfuzja by była niewiarygodna.Solaris U10 pisze:Na jakie?Fikander pisze:Ja się zastanawiam, kiedy w końcu zostaną zmienione mylące nazwy ZP BANACHA i BANACHA-SZPITAL.
IMHO najlepsze, co można zrobić, to pętlę tramwajową i przystanek 136 i 521 włączyć do ZP BANACHA-SZPITAL, a przystanki dla 172 i 186 nazwać PAWIŃSKIEGO.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Solaris U10
Solaris U10 pisze:Nazwa ZP "Łokietka" powinna być zmieniona na "Władysława Łokietka", stosownie do nazwy ulicy (podobnie jak to ma miejsce z ZP Władysława Hermana).
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
IMO podałeś złe przykłady. Przystanek PIOTRA SKARGI, a nie SKARGI (ja wiem, że mamy zrzędliwe społeczeństwo ale żeby od razu przystanek tak nazywaćMZ pisze:Solaris U10 pisze:Nazwa ZP "Łokietka" powinna być zmieniona na "Władysława Łokietka", stosownie do nazwy ulicy (podobnie jak to ma miejsce z ZP Władysława Hermana).Z nazwami tego typu w ogóle jest bałagan. W przypadku władców rzeczywiście powinny być pełne nazwy, ale jak widać, nie wszędzie tak jest. Imiona są natomiast wybiórczo dodawane do niektórych innych nazw (zupełnie nie wiadomo, czemu), na przykład PIOTRA SKARGI, BRONISŁAWA CZECHA-LAS. W przypadku EMILII PLATER to zrozumiałe, ale reszta?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Ikarus 5780
Dokładnie, konsekwentnie jak w Aleksandrowie.Jarek pisze:KS. SKARGI
- Bastian
- Sułtan Maroka
A ulica jest Piotra Skargi, ks. Skargi, czy ks. Piotra Skargi? Bo to chyba od tego powinno zależeć? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tutaj wyłania się kolejny problem. Jest Piotra Skargi i jednocześnie ks. Juliana Chrościckiego
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Solaris U10