Nie popadajmy w paranoję po jednokrotnym pomiarze.Mario pisze:Proponuję realny czas przejazdu na linii 159, bazując na dzisiejszym własnym doświadczeniu w szczycie B:
Czasy przejazdu
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- R-9 Chełmska
Dziś jechałem tamtędy busem. Często jadę tramem i zawsze w szczycie B widzę mega korki.
A co zrobię, jak nagle ich nie będzie? Ucieszę się, jak każdy. Ale w tamtym miejscu to niewykonalne, jak chociażby na Solidarności przed Śpiącymi. Były, są i będą.
A co zrobię, jak nagle ich nie będzie? Ucieszę się, jak każdy. Ale w tamtym miejscu to niewykonalne, jak chociażby na Solidarności przed Śpiącymi. Były, są i będą.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
- R-9 Chełmska
- R-9 Chełmska
Tylko, że korek raz jest mniejszy, raz jest większy. Chyba, że chcesz wprowadzić osobny rozkład dla każdego dnia, wg prognozy korków z godziny 4 rano wróżki Samanty, czy zmieniać rozkład w ciągu dnia?Mario pisze:Skończą się korki, zmieni się rozkład. Proste. Tyle że korki się raczej nie skończą.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
To ja zaproponuje dla 136 dodać do przelotu w szczycie B pomiędzy Sasanki a BW 1920r. 70 min:-)Fikander pisze:To ja proponuję realny czas przejazdu na 186, zgodnie z dzisiejszym własnym doświadczeniem w międzyszczycie: Banacha - Bitwy Warszawskiej 1920: 18 minut.
Wszyscy jeździmy autobusami
Generalnie teraz na stałe będzie kicha na BW 1920 dla wszystkich linii, ponieważ został skrócony cykl świateł dla przejeżdzających z w/w ulicy w Prymasa Tysiąclecia.
R-9 Chełmska pisze:, wg prognozy korków z godziny 4 rano wróżki Samanty
[ Dodano: 2007-12-16, 01:42 ]
R-9 Chełmska pisze:, wg prognozy korków z godziny 4 rano wróżki Samanty
Wczoraj, wprawdzie w szczycie popołudniowym, ale i tak : Bitwy W-wskiej 1920 - Dickensa - 15 minutFikander pisze:Banacha - Bitwy Warszawskiej 1920: 18 minut.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wczoraj czyli sobota czy piątek?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Uwaga co do czasu przejazdu 148 na odcinku Wiatraczna->Gocław.
Poza szczytem popołudniowym na Gocławiu autonbusy regularnie pojawiają się na +1/+2, a potem wleką się na TS, na której mało czasu także nie ma.
Poza szczytem popołudniowym na Gocławiu autonbusy regularnie pojawiają się na +1/+2, a potem wleką się na TS, na której mało czasu także nie ma.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Tu jest za dużo, za to na Stegnach i Ursynowie za mało. Jak jedzie z Wiatracznej to na Gocławiu zazwyczaj jest na +2, potem minutę zgubi do Stegien i drugą minutę w okolicach Kopcińskiego. Potem już schodzi na minus.pawcio pisze:Uwaga co do czasu przejazdu 148 na odcinku Wiatraczna->Gocław.
Przykład z wczoraj: z Wiatracznej odjazd na -2, 0 już przy Zamienieckiej, na Gocławiu +1 (tu nieprzewidywalny jest skręt w lewo w Bora, na którym bardzo skrócono światło zielone), na Witosa +2 (z zatrzymaniem na M.S. i S.S.) i od tego momentu się traci. Metro Imielin -2.