Jeśli tylko w I wagonie składu to tak.
FPS 123N-technika, eksploatacja, opinie
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Jadę 123N, a konkretnie 2154. Na przystankach drży jakby jakiś silnik w nim chodził. Czyżby dostał przetwornicę wirującą?!?
-
- Kontakt:
Ja nie pamiętam żebym kiedykolwiek jechał hipolitem który nie drżał.
He, he, ale na postojach też?Autobus Czerwon pisze: ↑31 sty 2020, 19:11Ja nie pamiętam żebym kiedykolwiek jechał hipolitem który nie drżał.
-
Przetwornica statyczna ma 2 wentylatory słusznej wielkości, potrafią hałasować i drżeć.
miłośnik 13N
Dzięki! No tak, ładny prąd obsługuje.Stary Pingwin pisze: ↑31 sty 2020, 23:44Przetwornica statyczna ma 2 wentylatory słusznej wielkości, potrafią hałasować i drżeć.
Które są 2x przewymiarowane....Stary Pingwin pisze: ↑31 sty 2020, 23:44Przetwornica statyczna ma 2 wentylatory słusznej wielkości, potrafią hałasować i drżeć.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
Nie wiem jak hipolity, ale w 13 i pierwszych 105 wiatraki chłodziły silniki i ogrzewały wnętrze.
Przewymiarowane? Zgrabna PTA wirująca z wiatrakami jest do taboru zabytkowego, że dwa razy mniejsza od stopiątkowej.
Przewymiarowane? Zgrabna PTA wirująca z wiatrakami jest do taboru zabytkowego, że dwa razy mniejsza od stopiątkowej.
miłośnik 13N