Nieplanowane przejścia składów związane z nowym planem służb i obiegów na KMLach.Bernard pisze:W niedzielę o 16:15 na wschodnim przy peronie bodaj 4 stał pusty KML5 zestawiony z EN76-013. Powoli dosiadali się nieliczni pasażerowie + spora ekipa SOK oczekując na planowy odjazd pociągu do Modlina o 16:23. W tedy po 16:20 na peron 3 wjechał ER75-014 oznakowany jako "Modlin" co wywołało popłoch wśród nielicznych pasażerów elfa czy faktycznie znajdują we właściwym pociągu. Po chwili flirt odjechał nadal oznakowany jako "Modlin" jak się później okazało w odstawcze. Z flirta pasażerowie przesiedli się do stojącego od dłuższego czasu elfa. Czy to planowe czy jakaś awaria
Obiegi i obsługa połączeń KM
Moderator: JacekM
Orientuje się ktoś może, o co chodzi z pociągiem Nasielsk (6:39) - Warszawa Gdańska (7:33)? Dzisiaj po raz kolejny (który - nie wiem, bo nie korzystam z niego codziennie) przyjechał jeden Elf zamiast podwójnego. Pojedynczy Elf to trochę za mało i część ludzi na Legionowie nagle zdała sobie sprawę, że może poczekać 10 minut na SKMkę. Co zabawniejsze, około 7:19 przez perony przejechała służbowo, jak się wydaje, "zguba".
To czasowe wybryki, czy ktoś doszedł w KMach do wniosku, że zamiast podwójnego jako-takiego można mieć jednego niezabieralnego? I jeszcze ten służbowy na pusto, bez sensu.
To czasowe wybryki, czy ktoś doszedł w KMach do wniosku, że zamiast podwójnego jako-takiego można mieć jednego niezabieralnego? I jeszcze ten służbowy na pusto, bez sensu.
Poc 406VLnt7 pisze:Dzisiaj widziane:
- ok. 9:30 wytaczający się z MNG push-pull z napisem "KM301 Łowicz Główny"
Pociąg służbowy pełny MI i serwisu. - jazda próbna. W drodze powrotnej był uprzejmy zdechnąć na moście średnicowym, dzięki czemu ok 15 minut wszystko ładnie stałoVLnt7 pisze:- tandem HIPERkibla w rel. Mrozy - WZach (bo stado flirtów to za mało)
[ Dodano: |6 Mar 2013|, 2013 08:23 ]
Wystarczające żeby wszystkie pociągi do Siedlec były praktycznie obsługiwane przez w/w tabormarcin89 pisze:10 szt to mizerne stado. Biorąc pod uwagę, że jeżdżą w trakcji podwójnej to już zupełnie...VLnt7 pisze: - tandem HIPERkibla w rel. Mrozy - WZach (bo stado flirtów to za mało)
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Kibel pozostanie kiblem...rufio198 pisze:Pociąg służbowy pełny MI i serwisu. - jazda próbna. W drodze powrotnej był uprzejmy zdechnąć na moście średnicowym, dzięki czemu ok 15 minut wszystko ładnie stało
jak dojdziesz do obiegów pchajo-ciągów, to podrzuć, na których pociągach można je trafić teraz (bonusowo).rufio198 pisze:Poc 406
- moonwalker
W dzień 406 do Łowicza, i wieczorem 240 do Skierek i 12256 do Radomia. Czym to wraca nie pamiętam. To z wczorajszych obserwacjiprzewoz pisze:jak dojdziesz do obiegów pchajo-ciągów, to podrzuć, na których pociągach można je trafić teraz (bonusowo).rufio198 pisze:Poc 406
PS. Uważaj jak zbiegasz ze schodów na 6 bo se kiedyś nogi połamiesz
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
Gazeta Stołeczna: Maszynista nocuje w pociągu. Pilnuje przed wandalami
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Odkryli Amerykę z pomocą Ruska u Niemca na strychu.Bernard pisze:Gazeta Stołeczna: Maszynista nocuje w pociągu. Pilnuje przed wandalami
o, ja wczoraj późnym wieczorem, ok 22 jechałem piętrusem do Radomia, to znaczy do Zachodniej...rufio198 pisze:W dzień 406 do Łowicza, i wieczorem 240 do Skierek i 12256 do Radomia.
Wbieganie na siódmy też może zakończyć się niepowodzeniemrufio198 pisze:PS. Uważaj jak zbiegasz ze schodów na 6 bo se kiedyś nogi połamiesz