Nic tu się nie wyklucza. Przecież nie widziałem wszystkich pięciu narazashir pisze:Dziwnie trafiłeś, bo w trasie powinny być naraz 4 wagony, a piąty powinien stać na Metrze Młociny 11.Bastian pisze:na linii 2 kursują (co dziesięć do kilkunastu minut) dwie brygady. Na jednej trójskład, na drugiej dwuskład.
(!) Tramwajem na Tarchomin
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale jednak ludzie na ten Tarchomin jechali (akurat w tamtą stronę jest wygodniej...).Wolfchen pisze:To z tego, że nijak nie jest to atrakcyjne połączenie, skoro można pojechać bez biegania po schodach i bez przesiadek.Glonojad pisze:No i co z tego że schody?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Za to na drzwiach NG313 ledwie ruszającego z przystanku (E4 przy Myśliborskiej). Sorry, ale to są ewidentni klienci tego tramwaju, tylko trzeba do nich z info dotrzeć.Wolfchen pisze:To z tego, że nijak nie jest to atrakcyjne połączenie, skoro można pojechać bez biegania po schodach i bez przesiadek.Glonojad pisze:No i co z tego że schody?
[ Dodano: |22 Sty 2013|, 2013 21:09 ]
Mógłbyś - wtedy, gdy się mijałyBastian pisze:Nic tu się nie wyklucza. Przecież nie widziałem wszystkich pięciu narazashir pisze:Dziwnie trafiłeś, bo w trasie powinny być naraz 4 wagony, a piąty powinien stać na Metrze Młociny 11.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W dniu otwarcia raczej działają.Glonojad pisze: Nie no, nie twierdzę, że to jest jakieś superwygodne, ale pompowanie tego balonu to jest najzwyklejszy czarny PR i tyle. Smutny standard inwestycji ZMID - tak samo działają (albo i nie) windy na pozostałych inwestycjach drogowych.
Windy przy kładkach nad Czerniakowską działają przez jakieś circa z grubsza 355 dni w roku.
Zaczynać z dyktą zamiast windy to jednak obciach gruby.
Na Tarchomin jest nieco wygodniej, ale światła i korki wszystko rozwalają.Bastian pisze:Ale jednak ludzie na ten Tarchomin jechali (akurat w tamtą stronę jest wygodniej...).
I zaproponowac kolejną przesiadkę?Glonojad pisze:Sorry, ale to są ewidentni klienci tego tramwaju, tylko trzeba do nich z info dotrzeć.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To swoją drogą ciekawe, jak i kiedy je odebrano...MichalJ pisze:W dniu otwarcia raczej działają.Glonojad pisze: Nie no, nie twierdzę, że to jest jakieś superwygodne, ale pompowanie tego balonu to jest najzwyklejszy czarny PR i tyle. Smutny standard inwestycji ZMID - tak samo działają (albo i nie) windy na pozostałych inwestycjach drogowych.
Zieloni robili kiedyś analizę wind i wyszło im 50% w skali ogólnomiejskiej.Windy przy kładkach nad Czerniakowską działają przez jakieś circa z grubsza 355 dni w roku.
No cóż. Takie są skutki podziału infry między fafnastu zarządzających...Zaczynać z dyktą zamiast windy to jednak obciach gruby.
[ Dodano: |22 Sty 2013|, 2013 21:14 ]
Jaką kurtka kolejną? Mówię o ludziach, którzy na Myśliborskiej wsiadali do tego E4! Czyli albo lokalsi, albo podjazdowi, a ci ostatni mają autobus do tramu chyba z całego T-mina.Wolfchen pisze:I zaproponowac kolejną przesiadkę?Glonojad pisze:Sorry, ale to są ewidentni klienci tego tramwaju, tylko trzeba do nich z info dotrzeć.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Rozumiem, że koras na Myśliborskiej nie obniża natomiast atrakcyjności 101/Ex ani troszkie?Wolfchen pisze:Na Tarchomin jest nieco wygodniej, ale światła i korki wszystko rozwalają.[Bastian pisze:Ale jednak ludzie na ten Tarchomin jechali (akurat w tamtą stronę jest wygodniej...).
Ależ oczywiście, że obniża. W takim samym stopniu, jak obniża atrakcyjność dowozówek - tyle, że stojąc w korku nie marzniesz, a czekając na przesiadce w dowozówkę stojącą w korku - marzniesz.Glonojad pisze:Rozumiem, że koras na Myśliborskiej nie obniża natomiast atrakcyjności 101/Ex ani troszkie?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Bastian
- Sułtan Maroka
I jakiej dowozówki trzeba, by się dowieźć z Porajów do tramwaju?Wolfchen pisze:Dowozówki na Tarchomin stoją.MichalJ pisze:2 stoi w korkach?
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to jeszcze raz:

I na tym zakończmyGlonojad pisze:Jaką kurtka kolejną? Mówię o ludziach, którzy na Myśliborskiej wsiadali do tego E4!