Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
O stronach ZTM MZA i TW
Jest jako aktualizacja zmian wakacyjnych (podobnie jak wszystkie poprzednie etapy zmian).
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Co jest totalnie bez sensu. Ja przez to w ogóle nie ogarniałem tych tramwajowych objazdów, bo mam w zwyczaju sprawdzać na bieżąco zmiany, które są z obecną datą, a nie z którymś czerwca. Artykuł np. w stylu "tutaj zobaczysz aktualne trasy tramwajów na objazdach" na bieżąco aktualizowany byłby spoko, ale nie w bieżących zmianach. Równie dobrze można dać jeden wpis o budowie metra z datą zeszłoroczną i go aktualizować.pawcio pisze:Jest jako aktualizacja zmian wakacyjnych (podobnie jak wszystkie poprzednie etapy zmian).
Też uważam, że to bez sensu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
-
gfedorynski
No ja intencjonalnie szukałem i przegapiłem.
Konkurs foto na stronie ZTMu... Pewnie wyjdę na człowieka ograniczonego, bez wyobraźni, ale... Jak można powiązać taką polanę Opaleń i zdjęcie transportu na jednym zdjęciu? Zrobić zdjęcie emerytom z kijkami do nordic walkingu w 708

Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
A co powiesz na Bagno Jacka lub Zielony Ług, w bezpośrednim sąsiedztwie którego nie przebiega żadna linia ZTM?
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=10297&l=1
Przystanki Gilarska 01 i 02 nie obowiązują tylko 256, ale też dla 409...
Przystanki Gilarska 01 i 02 nie obowiązują tylko 256, ale też dla 409...
Przy czym błędem to jest stawanie 409 na Gilarskiej. 
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Oczywiście, ale jak już się zatrzymuje to wypadałoby by komunikat był poprawny.
Gdzieś chyba rozkład 123 na 1 listopada wyparował
.
I 136.
I 136.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Nie żebym się jakoś bardzo czepiał, bo przekaz jest generalnie zrozumiały, ale odnoszę wrażenie, że w weekendy stroną ZTM zajmuje się zupełnie inny zespół ludzi niż w tygodniu, albo robi to w pośpiechu/dodaje komunikaty z telefonu? Praktycznie w każdym komunikacie dodawanym w weekend są błędy lub nieścisłości:
PS I co oznacza "w kierunku Wilanowskiej" w kontekście linii nr 15?
PS I co oznacza "w kierunku Wilanowskiej" w kontekście linii nr 15?
I jeszcze:
Kierowanie
linii: 4, 10, 18, 35 > Płd: .. Nowowiejska,
linia 10 ....al. Niepodległości, Rakowiecka, Wołoska, Woronicza.... . ,
Za utrudnienia przepraszamy
Nie mam pretensji bo podejrzewam, że jedna osoba ma na głowie organizację kierowań, wrzucanie info i pewnie jeszcze parę spraw i tylko dwie ręce.
Kierowanie
linii: 4, 10, 18, 35 > Płd: .. Nowowiejska,
linia 10 ....al. Niepodległości, Rakowiecka, Wołoska, Woronicza.... . ,
Za utrudnienia przepraszamy
Nie mam pretensji bo podejrzewam, że jedna osoba ma na głowie organizację kierowań, wrzucanie info i pewnie jeszcze parę spraw i tylko dwie ręce.
No i właśnie dlatego przydałby się jeszcze ktoś, w tygodniu potrafią to dobrze ogarnąć, a takich komunikatów jest znacznie więcej.