Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Valdes to parodysta. Kolejne Gran Derbi, gdzie Barca traci przez niego bramkę.
-
michał1984
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale asysta Özila...
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Co to był za mecz.. ahhh
Nawet bez karnego na Inieście i czerwieni dla X. Alonso których nie było a być powinny Barca powinna wygrać ten mecz, akcja ze strzałem Montoi - marzenie
, jak to nie wpadło.... Potem jeszcze końcówka i przestrzelona sytuacja Pedro; remis nie jest zły ale nie powinno go być.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Poszła ale będzie nowa.MeWa pisze:Ona i tak przecież na straty poszłaKleszczu pisze:np. jedno z bocznych boisk, które miało służyć treningom rzutów lekkoatletycznych umiejscowiono idealnie pod linią kolejki parkowej
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Z drugiej strony: taką patelnię, jak miał Benzema przy stanie 1-0 dla Realu, to powinien wykorzystać. Remis był sprawiedliwy, bo co z tego, że Barca miała piłkę, jak jednak, przynajmniej w pierwszej połowie, bramkę zdobyli, bo Pepe popełnił błąd, a nie dlatego, że zrobili coś wielkiego. Do przerwy Real powinien prowadzić i to niekoniecznie jedną bramką. Druga połowa natomiast dla Barcelony. Remis jest sprawiedliwy. No i Barcelona nie posiada linii defensywnej. Kabareciarz w bramce oraz pierdoły przed nim. Fajny ten Alba, ale on nie umie bronić. Takiego Albę to można sobie wystawiać, jak się ma kogoś, kto zaasekuruje, a obrońcy Barcy sami wymagają asekuracji. Natomiast Busquets zagrał genialnie, dla mnie cichy bohater, podobnie jak Khedira w Realu. No i bramka z wolnego... Rzadko się zdarza, żeby Casillas puścił coś, bo jest kurduplem. To był jeden z tych razów, bo bramkarz o gabarytach bramkarza by to wyjął, a karzełek (mimo wszystko genialny), niestety, nie sięgnął. Przecież ta piłka szła mniej więcej metr nad ziemią, nie ma wygodniejszej wysokości do obrony. Idealnie na wysokości zbyt krótkich rąk Ikera.M_Szymkowiak pisze:Co to był za mecz.. ahhhNawet bez karnego na Inieście i czerwieni dla X. Alonso których nie było a być powinny Barca powinna wygrać ten mecz, akcja ze strzałem Montoi - marzenie
, jak to nie wpadło.... Potem jeszcze końcówka i przestrzelona sytuacja Pedro; remis nie jest zły ale nie powinno go być.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Ale i szczęśliwy dla Realu, bo jakimś cudem nic w końcówce nie wpadło dla BarcelonySzeregowy_Równoległy pisze:Remis był sprawiedliwy
Wczoraj podczas meczu usłyszałem prześmieszną historię od znajomego z Comarchu jak to jego kolega z biura siedział z Profesorem i jakimś jego znajomym i mecz z Olimpią Grudziądz oglądali (jakiś system mu w domu testował i tak wyszło że został na mecz), no i pojawiają się składy i jak Profesor zobaczył Nykiela na obronie to momentalnie sms ze zjebką do Stawowego że co to ma być, co on tam robi w 11stce, po chwili trener odpisuje: Biorę to na siebie panie Profesorze. Na co Profesor do swojego gościa, z którym mecz oglądał: "ja tu ciężkie pieniądze na ten biznes wykładam, a on mi mówi że bierze to na siebie"
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jak czytam takie historyjki, to trochę tęsknię za Józkiem Wojciechowskim. Ten był lepszy, bo wchodził do szatni, kazał trenerowi się zamknąć i podawał skład 
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
PoważnieMeWa pisze:Poważnie? Masz więcej info na ten temat?Kleszczu pisze: Poszła ale będzie nowa.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"