Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Odwrotne do.zamierzonych 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie bulwersuj się tak bo wrzodów jeszcze dostaniesz, prawdopodobnie taka częstotliwość jest spowodowana małą ilością miejsca na Narutowicza, a na Annopolu ustawisz tylko dwa składy.Dantte pisze:Cóż za wspaniałe wieści! Moje anty-gratulacje to osoby, która to wymyśliła! No cóż, czyżby odcinek Banacha-Pl. Narutowicza był najważniejszym odcinkiem dla 1? W sumie to szkoda, że w ogóle nie likwidacja, co nie? Przecież Okopową i na Gdański z Bródna nikt nie jeździ - czyżby wszyscy przeprowadzili się na niedoinwestowaną Obozową? Albo wozili co 5 minut buraki z Hal Banacha do Pralki?
Meh.
Wraz z otwarciem Nowego Bemowa podbita zostanie częstotliwość 13, a 23 wciąż będzie kursować żenująco rzadko. Nie rozumiem...
Przecież na Pl. Narutowicza będzie miała samodzielne stanowisko to w czym problem?Flash8222 pisze:Nie bulwersuj się tak bo wrzodów jeszcze dostaniesz, prawdopodobnie taka częstotliwość jest spowodowana małą ilością miejsca na Narutowicza, a na Annopolu ustawisz tylko dwa składy.
Gdzie zmieszczą się znowu dwa składy.
A na Banacha to jest inaczej?
Nie, ale widać tak być musi i trzeba się z tym pogodzić. Dobrze, że nie mam jedynki na rano podczas tych objazdów 
Pewnie, jak potną do 30/30//30 to też widocznie tak musiało być. Ciekawy tok rozumowania...
Czego nie rozumiesz? Koło to wielkie, rozbudowujące się osiedle, a N. B. to pipidówek, gdzie ptaki zawracają, i skąd zresztą najdogodniej wyjeżdżać na północ. I do tego dostosowano podaż. Jakież to proste!person pisze:Nie rozumiem...
Od jutra też na Pl. Narutowicza będą przebieranki z 7 na 15 i na odwrót, a 25 tylko z postojami na Annopolu. 
Dantte pisze:Cóż za wspaniałe wieści! Moje anty-gratulacje to osoby, która to wymyśliła! No cóż, czyżby odcinek Banacha-Pl. Narutowicza był najważniejszym odcinkiem dla 1? W sumie to szkoda, że w ogóle nie likwidacja, co nie? Przecież Okopową i na Gdański z Bródna nikt nie jeździ - czyżby wszyscy przeprowadzili się na niedoinwestowaną Obozową? Albo wozili co 5 minut buraki z Hal Banacha do Pralki?
Meh.
ZTM pisze:"Jedynka" musiała zmniejszyć częstotliwość w związku z pracami drogowymi na ulicy Grójeckiej. Do grupy "silnych" wróci 24.08.2015.
Musiała, bo?
Moje są ok - martw się o swoje wrzody - dobrze Ci radzęFlash8222 pisze:Nie bulwersuj się tak bo wrzodów jeszcze dostaniesz, prawdopodobnie taka częstotliwość jest spowodowana małą ilością miejsca na Narutowicza, a na Annopolu ustawisz tylko dwa składy.Dantte pisze:Cóż za wspaniałe wieści! Moje anty-gratulacje to osoby, która to wymyśliła! No cóż, czyżby odcinek Banacha-Pl. Narutowicza był najważniejszym odcinkiem dla 1? W sumie to szkoda, że w ogóle nie likwidacja, co nie? Przecież Okopową i na Gdański z Bródna nikt nie jeździ - czyżby wszyscy przeprowadzili się na niedoinwestowaną Obozową? Albo wozili co 5 minut buraki z Hal Banacha do Pralki?
Meh.
I zamiast zrobić nawet jakieś łączenia 7+15 (do 70 minut jazdy - to żaden rekord) bez postoju na Narutowicza i odblokować tor to jest jak jest. A raczej będzie - żadna oferta (a przynajmniej - nie do wejścia w pierwszy tramwaj) z Arkadii i Gdańskiego na Bródno na przykład.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Dla równowagi, żeby Bródno nie miało za dobrze, w ten weekend zetną jeszcze 169 do 15 minut.
Przecież będą łączenia 7+15 i na odwrót, a 25 bez postoju na Pl. Narutowicza.