Profile
Moderator: Emyl
-
- Kontakt:
Problem powrócił znowu, teraz jeszcze z dużym avatarem.
-
- Kontakt:
Mi również.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Od prawie samego początku forum tak było. SpecjalnieEmyl pisze:Pierwsze słyszę.

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Nie wiem, czy dobry temat, ale myślę, że informacja się przyda, bo chyba świadomość jej wśród użytkowników jest dość mała.
Kiedy wejdziemy do panelu zarządzania kontem, w ostatniej zakładce, "Przyjaciele i wrogowie", w grupie "Wrogowie" możemy ustawić użytkowników, których posty będą się domyślnie nie wyświetlały.
Może to sporej grupie osób ułatwić domyślne ignorowanie niektórych osób (po rozwinięciu posty mogą nadal być wyświetlane) i uniknięcie niepotrzebnych przepychanek doprowadzających do zamykania całkiem wartościowych tematów.
Kiedy wejdziemy do panelu zarządzania kontem, w ostatniej zakładce, "Przyjaciele i wrogowie", w grupie "Wrogowie" możemy ustawić użytkowników, których posty będą się domyślnie nie wyświetlały.
Może to sporej grupie osób ułatwić domyślne ignorowanie niektórych osób (po rozwinięciu posty mogą nadal być wyświetlane) i uniknięcie niepotrzebnych przepychanek doprowadzających do zamykania całkiem wartościowych tematów.
Czy tylko mnie zamiast avatara Walasa wyświetla się napis "avatar użytkownika"? Tylko u niego tak się wyświetla, inne avatary się normalnie pokazują. Dziwi mnie to, bo avatary są wgrywane a nie wyświetlane z innych stron metodą "wklej link do obrazka" więc albo wszystkie powinny działać albo wszystkie powinny być zjechane... chyba 
http://s19.postimg.org/r5oxk0k83/walas.jpg

http://s19.postimg.org/r5oxk0k83/walas.jpg

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...