KM podczas budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
- gregory5576
- Kontakt:
No to kabanosy dadzą komuś popalić , szkoda słów, co będzie jak zostanie to wprowadzonepawcio pisze:Nie. Silne 160 jako jedyna linia autobusowa na Moście Ś-D (na Jelonki) przy skróconym 190 do metra Dw. Wileński byłoby wyśmienite.
To żart czy kpina...? Może jak już będzie M2 zbudowana, ale póki co, to Targówek powinien mieć coś bezpośredniego do Centrum, albo coś, co umożliwia wygodną przesiadkę do linii naziemnej do Centrum...pawcio pisze:Silne 160 jako jedyna linia autobusowa na Moście Ś-D (na Jelonki) przy skróconym 190 do metra Dw. Wileński byłoby wyśmienite.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 255 | 414 | 523 | N43
- fik
- Naczelne Chamidło
160 nie jest bezpośrednie do centrum?Wolfchen pisze:Może jak już będzie M2 zbudowana, ale póki co, to Targówek powinien mieć coś bezpośredniego do Centrum, albo coś, co umożliwia wygodną przesiadkę do linii naziemnej do Centrum...
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
A
to widziałeś?pawcio pisze:190 do metra Dw. Wileński
Zakładam, że M2C nie zabije 25.Wolfchen pisze:coś, co umożliwia wygodną przesiadkę do linii naziemnej do Centrum...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- gregory5576
- Kontakt:
Tak to centralny gdzie się znajduje na woli czy gdzie jak na razie to myślałem ,że central to ścisłe centrumfik pisze:160 nie jest bezpośrednie do centrum?
Odnosiłem się do tekstu Pawciafik pisze:160 nie jest bezpośrednie do centrum?
Mam wrażenie, że to jest główny kandydat do odstrzału ze względów politycznych...pawcio pisze:Zakładam, że M2C nie zabije 25.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 255 | 414 | 523 | N43
Witam
Chciałbym się zapytać, skoro w planach jest wycofanie linii 127 z odcinka Centrum - Bródno, jaki cel przyświeca wymianie rozkładów i informacji pasażerskiej (związane ze zmianą charakteru niektórych przystanków), która prawdopodobnie będzie tylko na 6 miesięcy? Można było już z tym poczekać...
Chciałbym się zapytać, skoro w planach jest wycofanie linii 127 z odcinka Centrum - Bródno, jaki cel przyświeca wymianie rozkładów i informacji pasażerskiej (związane ze zmianą charakteru niektórych przystanków), która prawdopodobnie będzie tylko na 6 miesięcy? Można było już z tym poczekać...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wolfchen, plączesz się w zeznaniach, przecież "centrum mniejsze" zawiera się w "większym" - więc i tak zabredziłeś...
EDIT Chyba, że - jak podejrzewa Fikander - nie wiesz, dokąd jeździ 160
EDIT Chyba, że - jak podejrzewa Fikander - nie wiesz, dokąd jeździ 160
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
25 jest zdecydowanie najbardziej zagrożone, chociaż może uratuje skórę kosztem 22.pawcio pisze:Zakładam, że M2C nie zabije 25.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.