Przez źle zaprogramowaną sygnalizacje świetlną odcinek od Ronda Zesłańców Syberyjskich do skrzyżowania Grójeckiej z Wawelską można było pokonać nawet w ciągu ok. 30 minut. Czy ZDM nie powinien dobrze ustawić świateł, aby zminimalizować korki na trasie objazdowej? Nie sądze aby na ten korek mógł mieć wpływ mecz na stadionie Legii, ponieważ Wawelska do pomnika Lotnika była luźna.ashir pisze:ZTM pisze:W związku z remontem nawierzchni ciągu ulic Grzymały-Sokołowskiego – Kopińska na odc. od Al. Jerozolimskich do ul. Grójeckiej...
Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2012
Moderator: Wiliam
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
-
autobusomaniak
Napisałem tylko to co mówił dziś przedstawiciel UEFA na spotkaniu w starostwie.
Jeszcze jeden trening w sobotę.
W ogóle dzisiaj Parkowa po południu stała w obu kierunkach do/od przejazdu kolejowego. Chyba jednak przepuszczali autobusy. Na pewno żaden nie pojechał Jagiellońską prosto. Chyba, że kierowali w Kordeckiego i Chrobrego. I tak zamknięcie miało być tylko około 18:30 na 40 min.
Jeszcze jeden trening w sobotę.
W ogóle dzisiaj Parkowa po południu stała w obu kierunkach do/od przejazdu kolejowego. Chyba jednak przepuszczali autobusy. Na pewno żaden nie pojechał Jagiellońską prosto. Chyba, że kierowali w Kordeckiego i Chrobrego. I tak zamknięcie miało być tylko około 18:30 na 40 min.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
MichalJ pisze:Dlaczego przystanek Łady 01 się wznawia, a Łady 02 przywraca?
Paweł D. pisze:Bo chyba zapomniano zawiesić Łady 02. W wersji komunikatu, którą odnalazłem mowa właśnie o zawieszeniu tylko Ład 01.
komunikat z archiwum na stronie ZTM pisze:Zawieszenie funkcjonowania przystanku Łady 02 dla linii 715
od 28.03.2012 (środa) od godz. 16:00 do 08.06.2012 (piątek) do godz. 12:30
W związku z pracami wykonywanymi w pasie drogowym w miejscowości Łady oraz wprowadzeniem tymczasowej organizacji ruchu polegającej na zawężeniu drogi oraz wprowadzeniu ruchu wahadłowego od dnia 28.03.2012 r. od godz. 16:00 zawieszeniu ulega funkcjonowanie przystanku ŁADY 02 obowiązującego jako przystanek warunkowy (na żądanie) dla linii 715.
Wieści z brzegu ze stadionem (bo to to nie wszystko):
Uwięzione 7, 8, 22 i 25 zjeżdżają do zajezdni Praga; 9 i 24 kursują na trasie DW. WSCHODNI (KIJOWSKA) - Grochowska - GOCŁAWEK.
Uwięzione 7, 8, 22 i 25 zjeżdżają do zajezdni Praga; 9 i 24 kursują na trasie DW. WSCHODNI (KIJOWSKA) - Grochowska - GOCŁAWEK.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To już przedmeczówka? Nie miała być od 19?
(swoją drogą - przez pół godziny nie było 105, ale komunikatu zero - zatrzymania tramwajowe, tak chętnie przez ztm reklamowane, zwykle trwają krócej...)
(swoją drogą - przez pół godziny nie było 105, ale komunikatu zero - zatrzymania tramwajowe, tak chętnie przez ztm reklamowane, zwykle trwają krócej...)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Chyba mnie coś ominęło...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.