Rozkłady tramwajowe – 2024/2025
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Co za bzdury. Przez wyjazdy z R3 Puławska ma nawet 3 tramwaje w jednej minucie.
3 linie to i tam tam już nadto.
3 linie to i tam tam już nadto.
5 linii jeździło tam tylko dlatego, że nie nigdzie bliżej dostępnej pętli.
A to że nie było to zaszłość z planowania za PRL, kiedy uwalono stary tramwaj na Wilanów, a tramwaje dowoziły na przesiadki na obecne Metro Wilanowska zamiast obecnego metra.
A to że nie było to zaszłość z planowania za PRL, kiedy uwalono stary tramwaj na Wilanów, a tramwaje dowoziły na przesiadki na obecne Metro Wilanowska zamiast obecnego metra.
Jeszcze była pętla przy Królikarni.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
I co miałoby tam niby kończyć w obecnym układzie? Ostatni raz regularna linia kończyła tam trasę 60 lat temu. Raczej nie bez powodu.
No nie tylko, 18 i 31 na Służewiec Przemysłowy...
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
Ostatnia wersja 31 to były kursy co 30 minut. No, ale tarczka była.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A rzekłbym nawet ostrożnie, że nigdy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja najwięcej, co pamiętam, to 429 po pożarze Mostu Łazienkowskiego.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A jak uruchomiona zostanie 19 (nawet kosztem zredukowania 33) to nie zwiększy się liczba brygad na sieci? Ile jest teraz brygad?
Pewnie jeszcze trochę wzrośnie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
A jest rezerwa taboru jeszcze? Bo zabawne są te dziennikarskie wizje, jak to z bardzo nowoczesnej zajezdni Annopol będą wyjeżdżać tramwaje na przyszłą trasę na Zieloną Białołękę, gdy jednocześnie unika się pytań o tabor.
Zielona Białołęka to najwcześniej 2030. Do tego czasu chyba jednak coś TW kupią
Ale to się chyba jeszcze odrobinę zmieni jak wrócą trasy podstawowe 18 i 20?