Dojazd do UKSW
Moderator: Wiliam
No to robimy kryterium uliczne: ... - Marymoncka - al. Zjednoczenia - Kasprowicza - Podczaszyńskiego - Marymoncka - ... i dobra jest. Brygady z wtyczek ze 181, a gratis koordynacja ze 103 i dobra jest, przestaną gadać...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 255 | 414 | 523 | N43
- Bastian
- Sułtan Maroka
A w 103 nie ma miejsc, że trzeba je dwukrotnie zagęścić?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Głosy kierowców są takie, że są kursy mające 110% napełnienia studentami zmierzającymi w stronę Dewajtis, ale są to głosy jednostkowe - nie ma ciągłych lamentów nad niedomykającymi się drzwiami, z czego wnioskuję, że obecna forma jest wystarczająca.Wolfchen pisze:Nie mam zielonego pojęcia na temat bieżącego obłożenia tej liniiBastian pisze:A w 103 nie ma miejsc, że trzeba je dwukrotnie zagęścić?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tam jest wystarczająco, zarówno 103 (jeździłem) jak i 181 (jeżdżę). Zetka tam jest potrzebna jak pryszcze na siusiaku. Jedyne, co by można, ale też niekoniecznie i najwyżej w ramach gestu dobrej woli to wzmocnić coś w DS. I wystarczy.
Co do skrętu w lewo z Marymonckiej w Pstrowskiego: a nie da się skręcić w prawo i pod wisłostradą zawrócić? Kiedyś wykonywałem taki manewr osobówką jak zbyt wielu chętnych było do skrętu w Pstrowskiego, czasowo wyszło na moje. Poroniona zetka to i lewoskręt może być poroniony.
Co do skrętu w lewo z Marymonckiej w Pstrowskiego: a nie da się skręcić w prawo i pod wisłostradą zawrócić? Kiedyś wykonywałem taki manewr osobówką jak zbyt wielu chętnych było do skrętu w Pstrowskiego, czasowo wyszło na moje. Poroniona zetka to i lewoskręt może być poroniony.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Już nie, jeśli się nie mylę.Szeregowy_Równoległy pisze:Co do skrętu w lewo z Marymonckiej w Pstrowskiego: a nie da się skręcić w prawo i pod wisłostradą zawrócić?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Jako zapyziały mieszkaniec okolic skrzyżowania Prozy/Marymoncka/Pułkowa/Pstrowskiego muszę Ci powiedzieć że skręcić autobusem z Pstrowskiego w Marymoncką to chyba byłby trudniejszy manewr niż w drugą stronę? Chyba że byłyby to jakieś mikrusy.Bastian pisze:A więc METRO MŁOCINY - Zgrupowania Kampinos - Marymoncka - TWARDOWSKA? Tak się na razie da (tylko trzeba by gdzieś zawrócić ), ale w przeciwną stronę już nie. Można przez Przy Agorze - ale dokładnie to robi 103.
Pod Wisłostradą można jeszcze zawrócić, ale to chyba bez sensu.
Moim zdaniem większym pytaniem jest to skąd autor artykułu wziął liczbę 17000 codziennych studentów?
Do uczelni dojeżdża codziennie około 17 tys. studentów
Chyba pomyliły mu się Młociny z Dewajtisem, gdzie jak sądzę bywa ok 2-3 tysięcy ludzi dziennie ( i nie wiem czy to nie są zbyt wybujałe ilości)
"Żyj!- krzyknęła nadzieja...bez Ciebie nie potrafię - odparło cicho życie..."
Dzisiaj o 10.55 niezabieralne 181 AWF po 10 minutach 103 nabite po dach a 121 (linia znikąd do nikąd 2 minuty po 181)puste solo.
Na zapadłych zadupiach po zawieszeniu reguralnej linii uruchamiane są Zetki a Marymoncka musi obyć się gównianymi wtyczkami.
Cała sprawa ma się o to że jeśli 17 "zesra"się na południowym odcinku to nie ma połączenia Metra Marymont z ciągiem Słowackiego-Marymoncka poza Ł-Łomianki.
A jeśli o to chodzi to po co jedna linia 17 do Twardowskiej,może być do M.Marymont a w zamian 27 solo i 36 do Twardowskiej.
Na zapadłych zadupiach po zawieszeniu reguralnej linii uruchamiane są Zetki a Marymoncka musi obyć się gównianymi wtyczkami.
Cała sprawa ma się o to że jeśli 17 "zesra"się na południowym odcinku to nie ma połączenia Metra Marymont z ciągiem Słowackiego-Marymoncka poza Ł-Łomianki.
A jeśli o to chodzi to po co jedna linia 17 do Twardowskiej,może być do M.Marymont a w zamian 27 solo i 36 do Twardowskiej.
tatra
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dwie linie nie wejdą na Twardowską.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Żeberko jest torem wyjazdowym, nie ma dwóch torów postojowych. EOT.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Rozkład możesz zsynchronizować, ale wystarczy jedno kilkuminutowe opóźnienie i mogiła.