Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
NR pisze:w trakcie realizowania usług przewozowych na regularnej linii
Człowieku [o ile nim jesteś!!!] - później się dziwisz, że ludzie się z ciebie śmieją?! Szkoda, że takiego kolokwializmu jak "linia" nie zastąpiłeś ciągiem "trasy, na której realizowanie została udzielona licencja przez Wydział Komunikacji Urzędu Miasta Stołecznego Warszawy [czy inne urzędasy]".
Dokonuję czynu wysyłania słów pozdrawiających.
Masz do tego jakieś wątpliwości Janie?JKTpl pisze:[o ile nim jesteś!!!]
Pałka się przegina?JKTpl pisze:[czy inne urzędasy]
Skąd u Ciebie tyle zadufanego jadu?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
MeWa przyuważony około 13 w pobliżu auli na NŚ67. Pozdrawiam
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Pardon - cyferówkaMeWa pisze:około 13 to mogłem zostać przuważony przy auli, ale na NŚ69
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie zdążyłem - uciekłeś schodami na góręMeWa pisze:Trzeba było się objawić
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Rozpacz to bierze, jak ktoś ma aż tak niskie pH.JKTpl pisze:NR pisze:w trakcie realizowania usług przewozowych na regularnej linii
Człowieku [o ile nim jesteś!!!] - później się dziwisz, że ludzie się z ciebie śmieją?! Szkoda, że takiego kolokwializmu jak "linia"
Dziecko, staraj się nie używać słów, których znaczenia nie znasz. A już zupełnie nie próbuj z nieznanych sobie słów układać "ciągów", bo rozpacz bierze jeszcze większa.JKTpl pisze: nie zastąpiłeś ciągiem "trasy, na której realizowanie została udzielona licencja przez Wydział Komunikacji Urzędu Miasta Stołecznego Warszawy [czy inne urzędasy]".
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tłok był - stałem na schodku na wysokości bufetu, a kiedy doszedłem do szatni Ciebie nie było już widaćMeWa pisze:Przesadzasz, gdybyś chciał...R-11 Kleszczowa pisze: Nie zdążyłem - uciekłeś schodami na górę![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"