Nie da się skręcić z Witosa od strony Sobieskiego w Beethovena, jedynie z Beethovena w stronę Czerniakowskiej i podejrzewam, że to jest największy ból z porządnym obsłużeniem Bobrowieckiej.Jarek pisze:Powinni tam skierować nowe 107 lub nowe 422, które by się do czegoś przydało
Komunikacja miejska w Wawrze
Moderator: Wiliam
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Bastian
- Sułtan Maroka
Da się pojechać Sobieskiego - Beethovena - Bobrowiecka, a z powrotem Bobrowiecka - Beethovena - Witosa - Sobieskiego. Na Beethovena są przystanki 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
Widze że przy okazji przerzucenia 119 na Rakowiecką w ramach promocji ZTM musiał pogorszyc rozklad. Do tej pory 119 jeździlo co 20 minut do 20, teraz tylko do 19.
502 skrócone a rozklad nie poprawiony, 514 tak samo.
Skracanie bez poprawy czestotliwości marnie wróży przyszłym negocjacjom majcym na celu bawienie się w Wiatraczną. Czyny licza się bardziej niz słowa a z tego co widac skracanie nic nie daje pasażerom, marchewki brak.
Skracanie bez poprawy czestotliwości marnie wróży przyszłym negocjacjom majcym na celu bawienie się w Wiatraczną. Czyny licza się bardziej niz słowa a z tego co widac skracanie nic nie daje pasażerom, marchewki brak.
-
Robert 514
514 konczy o 22.26 czyli 30 minut wczesniej i nie ma zjazdowego kursu tym samym z WG o 23.41Rosa pisze:Widze że przy okazji przerzucenia 119 na Rakowiecką w ramach promocji ZTM musiał pogorszyc rozklad. Do tej pory 119 jeździlo co 20 minut do 20, teraz tylko do 19.
Na pewno nie jest tak, jak piszesz. Z tego, co mi wiadom, ZTM nie wycofał się definitywnie, lecz tylko gra na zwłokę. To po pierwsze. A po drugie: Jak możesz uważać, żę ZTM cokolwiek planuje? ZTM nie planuje. Nawet, gdyby dzisiaj była oficjalna decyzja opublikowana we wszystkich gazetach, że nie będzie zmian w Wawrze, to jutro ZTM może wszystko odkręcić. Ta instytucja nie planuje nic długoterminowo.rhemek pisze:A najgorsze jest to, że nie bedzie reformy komunikacji w Wawrze, ZTM sie wycofal kompletnie...
Moja rada: niech zwolennicy reformy działają tak, jakby zadnych ustalen nie było. Spotykajcie się z burmistrzem, radnymi, piszcie pisma, a na pewno wygracie.
[ Dodano: |17 Lut 2011|, 2011 09:38 ]
druga strona medalu: Hipotetycznie, nawet gdyby ZTM ogłosił zmiany w Wawrze, niczego i tak nie mógłbyś być pewien. NAjgorsze, co mozna by było zrobić, to uwierzyć, że zmiany będa i czekac biernie.
-
Krzysiek_S
Pan Gotowiec przedstawi też dzisiaj interpelacje na sesji rady wawerskiej.z facebooka ZTM pisze:Mirek Gotowiec Witam, Jestem radnym U. Dz. Wawer. Chciałbym dowiedziec się czegoś o planowanych zmianach komunikacyjnych w Wawrze. Czy jest przygotowany projekt zmian, byc może są projekty alternatywne. Jakie działania (czy w ogóle) są oczekiwanie przez ZTM ze strony U. Dz. Wawer. Chciałbym włączyć się w proces zmian - tak by po wew...nętrznych ustaleniach na poziomie Dzielnicy - prezentowany był tylko jeden projekt takich rozwiązań i by został on skutecznie zrealizowany.
A ja bede mial chyba sprawe w sadzie znowu bo nie przyjalem mandatu od sokistow na stacji PKP Anin za wschodzenie na peron od niewlasciwej strony.
I tak oto oberwe za to, ze interesowalem sie bezpieczenstwem ludzi i to ruszylem.
Dziekuje bardzo radnym za takie zalatwienie problemu.
Mam ich od tej pory gleboko w d..., ale obiecje zemszcze sie przy najblizszej okazji, pozostaly Wam jeszczeprawie 4 lata na stolkach
I tak oto oberwe za to, ze interesowalem sie bezpieczenstwem ludzi i to ruszylem.
Dziekuje bardzo radnym za takie zalatwienie problemu.
Mam ich od tej pory gleboko w d..., ale obiecje zemszcze sie przy najblizszej okazji, pozostaly Wam jeszczeprawie 4 lata na stolkach
Ruszylem, bo wszedzie, gdzie sie dalo monitowalem ostatnio o budowe tego wejscia.JKTpl pisze:Chyba naruszyłem... Zakaz jest zakaz.rhemek pisze:I tak oto oberwe za to, ze interesowalem sie bezpieczenstwem ludzi i to ruszylem.
No i zalatwilem...