Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Jelonki
Moderator: Wiliam
Dupa tam. 187 to potwór. Ze 185 też jest niby koordynacja i co z tego? Nawet jak miasto jest opustoszałe to nie działa. Więc nie wydaje mi się, aby z 523 to działało. Raz wracałem tym z Ursusa w DS. Kilka kolejek na jednych światłach! Z 10 minut w plecy. Kpina

Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
TGMie, czy nie jesteś przypadkiem sobowtórem z wszechświata równoległego? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie. Z Tarchomina przez Wolę i Ochotę?Łukasz pisze:404 na jakiś Marysin/Ostrobramską/Goclaw?
I nie ten temat
[ Dodano: Pon 17 Sie, 2009 22:02 ]
A się zdziwiszreserved pisze:Sratatata... nie wierzę w to. Jak wzmocnią? Dadzą jeszcze jeden dodatek? Może jeszcze na Libero?TGM pisze:Przeczytaj sobie, że 523 wzmocnią.![]()
Ech, jak sobie przypomnę, jak ta linia zdychała na Chałubińskiego...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie bój się, nie dostanie. To oczywista oczywistość, że Ostrobramskiej ściąć nie można.
Poczekajcie na pełne informacje, na rozkłady, potem będzie czas na narzekania
Poczekajcie na pełne informacje, na rozkłady, potem będzie czas na narzekania
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
I kurde wzmocnienie dostają rejony z tramwajem (Bemowo). Czy w takim razie coś z 410 będzie kombinowane?Bastian pisze:A się zdziwiszreserved pisze: Sratatata... nie wierzę w to. Jak wzmocnią? Dadzą jeszcze jeden dodatek? Może jeszcze na Libero?![]()
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Solaris U10
Oj tak, to prawda. Swego czasu poruszałem się na trasie Bemowo-metro i zawsze mnie denerwowało to kółko przez Grójecką i Aleje - nigdy też nie udawało mi się "upolować" przesiadki w 187/408 przy Zachodnim, żeby być trochę szybciej. A byłoaby to dla mnie wtedy świetna alternatywa dla wleczących się po Kole tramwajów i koszmarnego 171 (wtedy jeszcze metra Ratusz nie było, 507 kończyło na Centralnym czyli nigdzie, E-2 zazwyczaj już nie kursowało). Chwała decydentom, którzy tę linię podnieśli z upadku.Bastian pisze:reserved napisał/a:
TGM napisał/a:
Przeczytaj sobie, że 523 wzmocnią.
Sratatata... nie wierzę w to. Jak wzmocnią? Dadzą jeszcze jeden dodatek? Może jeszcze na Libero?
A się zdziwisz
Ech, jak sobie przypomnę, jak ta linia zdychała na Chałubińskiego...
Popatrz, jaka franca!
-
michael112
I poszerzanie tej beznadziei.Solaris U10 pisze:Przecież kursy skrócone 506 dadzą dokładnie taki sam efekt...