Egzaminy gimnazjalne
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Dziś uświadomiłem sobie, że to całkiem niedługo!radeom pisze:Już pojutrze zaczynają się egzaminy gimnazjalne.
Jako, że punktów będę miał całe "zatrzęsienie", czyli między 110 a 130, obstawiam Słowackiego i Baczyńskiego (odpowiednio 1 i 2 miejsce).radeom pisze:W związku z tym mam pytanie do rocznika '93. Do jakich szkół się wybieracie i ile zamierzacie mieć punktów?
Na trzecie miejsce nie mam jeszcze pomysłu, ale to formalność.
BTW uczyłeś się do egzaminu, Radeomie?
Ja wybieram się do Lisa-Luli i Barbosy. Głównie dlatego, że stosunkowo blisko i dobry dojazd. Lis-Kula na miejscu pierwszym. Znam dużo uczniów/absolwentów tej szkoły i ich opinie są pozytywne.
Robię sobie teraz testy próbne i muszę powtórzyć wzory na matmę. A tak to z próbnych szkolnych średnio miałem coś około 40 pkt. z każdego. I też punktów będę miał tyle co ty pewnie. Ale to i tak dobrze, bo od zakończenia podstawówki rozleniwiam się coraz bardziej. 
Ja uświadomiłem sobie to już wczoraj.BJ.2052 pisze: Dziś uświadomiłem sobie, że to całkiem niedługo!
Oczywiście, dzień i noc siedzę przy książkach zważywszy, że taka ładna pogoda jest.BJ.2052 pisze:BTW uczyłeś się do egzaminu, Radeomie?
A dzień dobry, dzień dobry... Zamierzam mieć powyżej 100, a do szkoły to do Mickiewicza (Saska - mat-geo-ang/ros) jak dla mnie odpowiednio - 113 pkt ztcp. Jako drugą wybieram Wyspiańskiego a trzecie to... może lepiej się nie przyznawać. 
Jest jeszcze Walas!
[ Dodano: |20 Kwi 2009|, 2009 20:30 ]
radeom pisze:Już pojutrze zaczynają się egzaminy gimnazjalne.
Haloooo, nie tylko Radeom jest '93.BJ.2052 pisze:BTW uczyłeś się do egzaminu, Radeomie?
[ Dodano: |20 Kwi 2009|, 2009 20:30 ]
To pół biedy - fizyka!radeom pisze:powtórzyć wzory na matmę
Zapraszam wszystkich którzy chcą iść do Mickiewicza do Prusa. Stosunek ludzi zniewiescialych do normalnych o wiele wiekszy w mickiewiczu
Z egzaminu razem 98 pkt miałem, do tego doszło 2x4 i 2x5 z ocen, średnia 5.0, konkurs fotograficzny i cos jeszcze i razem 169 pointow mialem.
Ogólnie dla wszystkich piszących za dwa dni : NIE SPIESZCIE SIĘ Z ODDAWANIEM MAT-PRZYR
sprawdzcie wszystkie zadania, tylko w taki sposób, jakbyście mieli je robić od nowa a nie po prostu czytać i ufać bezgranicznie swoim poprzednim obliczeniom. Ja właśnie w ten sposób poprawiłem kilka błędów i z tej części miałem 50 pkt.
A co do wyboru liceów : nie polecam iść do tych "renomowanych" szkół, chyba że nie macie pomysłu na życie i chcecie 3 lata zapieprzać i potem wpisać sobie w zamian za to w CV "byłem w Batorym"
Z egzaminu razem 98 pkt miałem, do tego doszło 2x4 i 2x5 z ocen, średnia 5.0, konkurs fotograficzny i cos jeszcze i razem 169 pointow mialem.
Ogólnie dla wszystkich piszących za dwa dni : NIE SPIESZCIE SIĘ Z ODDAWANIEM MAT-PRZYR
A co do wyboru liceów : nie polecam iść do tych "renomowanych" szkół, chyba że nie macie pomysłu na życie i chcecie 3 lata zapieprzać i potem wpisać sobie w zamian za to w CV "byłem w Batorym"

M-1 507 509 N22+N72