Kto kogo zna
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
w takim razie ja się przypominamhafilip84 pisze:jako, ze ognisko bylo duze i ludzi bylo sporo moglo sie wkrasc jakies niedopatrzenie... przypomnijcie sie
[ Dodano: 2006-07-08, 09:25 ]
piliśmy razem Waszą wódkę przy ogniskulevar pisze:No i teraz ostro bo nie kojarzę ludzi, którzy wpisali mnie na swoją listę (zapewne po ognisku), tj.: jacka2357, dzidka, pawła_k i siecoola![]()
![]()
Sorry ale musiałem Was nie zapamiętać, nawet jeśli osobiście się poznaliśmy:(
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Opublikuj swoje zdjecie na forum - może sobie o Tobie przypomnądzidek pisze:w takim razie ja się przypominamhafilip84 pisze:jako, ze ognisko bylo duze i ludzi bylo sporo moglo sie wkrasc jakies niedopatrzenie... przypomnijcie sie
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Hmmjacek2357 pisze:No w stanie w którym przyszedłeś na ognisko to nie dziwotaJa to ten który wczoraj z chruscikiem na kmkm przyszedł
[ Dodano: 2006-07-08, 14:04 ]
Hmm... ciężko wszystkich pamiętać. Na pewno mi się nie przedstawiłeś, bo wówczas zapamiętałbym na pewno. No ale na pewno jeszcze nie wszystko stracone. Dodaję Cię do listy warunkowodzidek pisze:piliśmy razem Waszą wódkę przy ognisku
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mówimy o sytuacji na ognisku, a nie grubo przed nimlevar pisze:wtedy to ja jeszcze byłem w dobrym stanie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
To tylko o tobie nie najlepiej świadczy

Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
A nie pamiętasz ich, czy ich źle pamiętasz? Bo jak to pierwsze, to twoja wina, a jak to drugie, to ich...

- MeWa
- Cukiereczek
drugie nie wyklucza pierwszego - jak się przedstgawiły w sposób uniemożliwiający ich zapamiętanie, to nie mogę pamiętać, tak więc pozostańmy na tym, że to ich winaBastian pisze:A nie pamiętasz ich, czy ich źle pamiętasz?:P
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
dopisuje do listy uzytkownika, ktorego znam od dawna, ale nie wiem czemu z listy mi znikl... oj...hafilip84 pisze:6305
8315
8401
Adam G.
Artek
Banan
Bastian
Bohun
chruscik
Dęboszczak
Emisja
Fikander
Fishlein
Flash8222
Gacek
gronostaj
Hetman Ciemności
Ikarus 5780
inż. Glonojad
JacekM (2357)
Jarek
jwojtynski
kaem
levar
Marcinos
marker
Maro_D
MeWa
MiseKK
mobil one
MZ
No Limit Biker
Paweł_K
pawcio
Petroniusz
Piotrek_2274
Piotrekbe
Plesim
Proboszcz
R-11 Kleszczowa
R-9 Chełmska
RiZoNe
Rutin
Siecool
slupek
span
Spokojny
Szamot
TGM
TLG
tonny5545
Zaciszanin
zadzior
zubil
no i standardowo juz: przypominajcie sie
Tak tak, zdecydowanie zgadzam się z MeWą. A w ogóle to jak przyszedłem to Ciebie już chyba nie było, bo Cię pamiętam i raczej bym zauważyłMeWa pisze:sprecyzuj....Bastian pisze:To tylko o tobie nie najlepiej świadczy![]()
nie, to źle świadczy o osobach, które źle mi się przedstawiły, że ich nie pamiętam
[ Dodano: 2006-07-12, 01:05 ]
No jasne, a to przecież jedna z nielicznych sytuacji, w których nie pijęjacek2357 pisze:W pracy w końcu byłeś, nie?levar pisze:Ale wczoraj wyjątkowo byłem trzeźwy![]()
Ano... ale fajnie było, przez te 40 minut ;DPaweł_K pisze:Bohun (wpadł i wypadł jak po ognień
)
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- MeWa
- Cukiereczek
ciekawe, bo byłem i Cię (akurat) pamiętamlevar pisze:Tak tak, zdecydowanie zgadzam się z MeWą. A w ogóle to jak przyszedłem to Ciebie już chyba nie było, bo Cię pamiętam i raczej bym zauważyłMeWa pisze:sprecyzuj....nie, to źle świadczy o osobach, które źle mi się przedstawiły, że ich nie pamiętam
![]()
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"