O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
Jeżdżą - osoba wprowadzające dane popełniła błąd
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
-
metron
Jadę pociągiem ze strony Skierniewic, pociąg wjeżdza i zatrzymuje się w peronach w Pruszkowie. Podchodzi kierownik pociągu i żąda biletu, podaje mu kartę miejską, słyszę że mam okazać BILET
Pytam się więc czy WKM przestało obowiązywać od Pruszkowa, w odpowiedzi słyszę że kartę mam wsadzić sobie ....słyszę także narzekania na że ON (kierownik pociągu) jest bardzo niezadowolony z wprowadzenia kart miejskich
Rewelacyjne zachowanie kierownika pociągu w stosunku do pasażerów, nie miałem oporów aby wysmarować pisemko na Lubelską
Pytam się więc czy WKM przestało obowiązywać od Pruszkowa, w odpowiedzi słyszę że kartę mam wsadzić sobie ....słyszę także narzekania na że ON (kierownik pociągu) jest bardzo niezadowolony z wprowadzenia kart miejskich
Rewelacyjne zachowanie kierownika pociągu w stosunku do pasażerów, nie miałem oporów aby wysmarować pisemko na Lubelską
-
marian89mr
I prawidłowo ..... niestety poziom kultury kierowników jest mega diametralnie różny od naprawdę normalnych i inteligentnych ludzi po osoby które nie powinny mieć nic wspólnego z klientami Spółki, tzn. dla których pasażer to cały czas zło konieczne ..metron pisze: nie miałem oporów aby wysmarować pisemko na Lubelską
A co do kontroli biletów, jak to jest, czy ostatnio nie zwiększono kierownikom prowizji za wystawianie wezwań do zapłaty, wydaje mi się, że jest jakaś większa aktywność kontrolerska .. (ostatnio nawet sprawdzał na kasie WKM pomiędzy WWO a Rembertowem )
Trzeba bylo od razu zadzwonic na policje, zglaszajac , ze kierownik pociagu obraza pasazerow i lamie przepisy, zatrzymali by pociag , zainteresowalaby sie nim prasa, i w ciagu kilku dni dostalby co najmniej nagane , jak nie dyscyplinarke.metron pisze:Jadę pociągiem ze strony Skierniewic, pociąg wjeżdza i zatrzymuje się w peronach w Pruszkowie. Podchodzi kierownik pociągu i żąda biletu, podaje mu kartę miejską, słyszę że mam okazać BILET
Takich typow trzeba eliminowac od razu, bo dzialaja na szkode spolki.
Ale musial chyba cos wypic...
Ja wezwałbym od razu SWAT i FBI - ot tak, profilaktycznierhemek pisze:Trzeba bylo od razu zadzwonic na policje, zglaszajac , ze kierownik pociagu obraza pasazerow i lamie przepisy, zatrzymali by pociag , zainteresowalaby sie nim prasa, i w ciagu kilku dni dostalby co najmniej nagane , jak nie dyscyplinarke.metron pisze:Jadę pociągiem ze strony Skierniewic, pociąg wjeżdza i zatrzymuje się w peronach w Pruszkowie. Podchodzi kierownik pociągu i żąda biletu, podaje mu kartę miejską, słyszę że mam okazać BILET
Takich typow trzeba eliminowac od razu, bo dzialaja na szkode spolki.
Ale musial chyba cos wypic...
W każdym razie, już wiem, przez jakich ludzi czas oczekiwania na połączenie z numerem alarmowym jest skandalicznie długi...
noidea
http://www.zw.com.pl/artykul/7,583472-K ... zynku.html![]()
Koleje Mazowieckie oficjalnym przewoźnikiem XV Targów Turystyki i Wypoczynku "Lato 2011"
Koleje Mazowieckie zostały oficjalnym przewoźnikiem XV Targów Turystyki i Wypoczynku "Lato 2011".
Targi odbędą się w Centrum MT Polska (ul. Marsa 56c) w Warszawie i potrwają od 1 do 3 kwietnia.
Jest to wyjątkowy kiermasz turystyczny, utrzymany w charakterze festynu, adresowany do mieszkańców Warszawy i okolic.
Koleje Mazowieckie oferują dogodny dojazd pociągami na teren Targów. Wystarczy na dworcu Warszawa Śródmieście lub Warszawa Wschodnia wsiąść do pociągu w kierunku na Otwock, Pilawę lub Dęblin i wysiąść na stacji Warszawa Gocławek, która znajduje się w odległości ok. 700 metrów od Centrum MT Polska.
Na targach nie zabraknie stoiska Kolei Mazowieckich (B-123), gdzie będzie można uzyskać informacje o wakacyjnych ofertach spółki, rozkładzie jazdy pociągów oraz zapoznać się z ofertą przewozową.
Tegoroczna oferta wystawców jest bardzo bogata. Większość z prezentowanych ofert sprzedawanych jest w promocyjnych cenach, przygotowanych specjalnie na targi.
Targom "Lato 2011" towarzyszą także liczne atrakcje przygotowane dla zwiedzających, m.in: występy zespołów, pokazy tańców, degustacje specjałów regionalnych, spotkania z podróżnikami, konkursy z nagrodami.
Wstęp na nie jest bezpłatny.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Dziwne te wszystkie imprezy i tytuły Kolei Mazowieckich. Dobry sposób na poprawę humoru zarządu. Np.:
- Koleje Mazowieckie zostały partnerem akcji bezpłatnych badań mammograficznych i cytologicznych.
- Koleje Mazowieckie Pracodawcą Godnym Zaufania - 21.10.2010
- Koleje Mazowieckie otrzymały wyróżnienie za szczególne zaangażowanie w działalność CSR
- Koleje Mazowieckie Liderem Społecznej Odpowiedzialności
- Certyfikat Najwyższa Jakość dla Kolei Mazowieckich, przyznawany jest w ramach Programów Promocji Przedsiębiorczości i Eksportu.
- Koleje Mazowieckie uczestnikiem akcji Więcej życzliwości dla kobiet w ciąży...
A na stronie KM można znaleźć jeszcze wiele podobnych "kwiatków"...
- Koleje Mazowieckie zostały partnerem akcji bezpłatnych badań mammograficznych i cytologicznych.
- Koleje Mazowieckie Pracodawcą Godnym Zaufania - 21.10.2010
- Koleje Mazowieckie otrzymały wyróżnienie za szczególne zaangażowanie w działalność CSR
- Koleje Mazowieckie Liderem Społecznej Odpowiedzialności
- Certyfikat Najwyższa Jakość dla Kolei Mazowieckich, przyznawany jest w ramach Programów Promocji Przedsiębiorczości i Eksportu.
- Koleje Mazowieckie uczestnikiem akcji Więcej życzliwości dla kobiet w ciąży...
A na stronie KM można znaleźć jeszcze wiele podobnych "kwiatków"...