No to samo mi wychodzi. Jeszcze myślę nad 9/35+189/401/317+193, ale Marynarska mnie boli.pawcio pisze:14+4/10+193?
Jak dojechać szybko i sprawnie?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Marynarska jak Marynarska. Raczej Sasanki. Aczkolwiek czas przejazdu oceniłby jako mocno przewidywalny. Gorzej może być z oczekiwaniem na przesiadkę.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- fik
- Naczelne Chamidło
Sprawdzimy jedno, sprawdzimy drugie, coś wybierzemy, bo już znudziło mnie bieganie po Służewcu. Wyszukiwarki za to raczą mnie genialnym połączeniem 172+166, w które jakoś wątpię, nie wiedzieć czemu (jeszcze żeby 148 i 166 miały choć jeden wspólny przystanek przed Dolinką...). Łatwiej, cholera, zaplanować wyjazd do Uzbekistanu niż na Ursynów.pawcio pisze:Marynarska jak Marynarska. Raczej Sasanki. Aczkolwiek czas przejazdu oceniłby jako mocno przewidywalny. Gorzej może być z oczekiwaniem na przesiadkę.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Trzeba by zobaczyć, co się dzieje teraz na Rondzie Waszyngtona. Bo sama Targowa wczoraj koło 15:30 w kierunku Gocławia była całkiem kulturalnie przejezdna. Na tyle, że wtyczka na 509 na Wildze pojawiła się na +3.
Stałem w piątek dobre 25 minut na Targowej cześciej zdarza się sytuacja że stoimy od Kijowskiej do skrętu w Zieleniecką tam się zmiejsza ilość pasów są dostępne tylko 2 pasy ruchu. Rondo Waszyngtona będzie miało zmieniony układ wiec problemy murowane. Informacja za Tvn Warszawa: http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,ro ... 97072.html
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Nie polecam... Teraz z powodu remontu torów przy Ząbkowskiej odcinek Kijowska - Ząbkowska dziś 169 jechałem "tylko" 15 minut...Rosa pisze:Jak obecnie wyglada przejazd Zieleniecką i Targową w popołudniowym szczycie? Czy warto z Gocławia na Żabę jechac 509 czy tez szybsza jest trasa z przejazdem metrem z Politechniki na Gdański a potem 1?
[ Dodano: |4 Paź 2011|, 2011 20:30 ]
No to daj inny pomysł, ze StrusiemPiotrekP pisze:Żartujesz prawda?SławekM pisze: Przez Strusia:
171+520+305+161
Od soboty są już trzy pasy.ikarus pisze:Stałem w piątek dobre 25 minut na Targowej cześciej zdarza się sytuacja że stoimy od Kijowskiej do skrętu w Zieleniecką tam się zmiejsza ilość pasów są dostępne tylko 2 pasy ruchu.