Profile
Moderator: Emyl
-
Hej, nie aktywujcie mojego konta, które przed chwilą zarejestrowałem. Udało mi się w końcu odgadnąć hasło do tego starego.
nowe konto: karollowegrzyn2
P.S. Nie przychodzą linki do zmiany/przypomnienia hasła. Nie wiem czy to tylko w moim przypadku, ale próbowałem z 10x.
Pozdrawiam
nowe konto: karollowegrzyn2
P.S. Nie przychodzą linki do zmiany/przypomnienia hasła. Nie wiem czy to tylko w moim przypadku, ale próbowałem z 10x.
Pozdrawiam
Witam, czy zmiana loginu na tym forum w ogóle wchodzi w gre? Ten login już jakoś 10 lat temu utrzworzyłem, ale on jest taki dosyć bezsensowny bym powiedział
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Zawsze możesz zmienić na asdfghjkl
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wchodzi, wołać @Emyla.
Teraz nie musisz w gruncie rzeczy pamiętać swego nicku, a co to będzie, jak zmienisz?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ja też nie miałem zbyt górnolotnych postów. Ci starsi pamiętają moje akcje w sekcji Metro i Kolej
W sumie to nie ma sensu, bo z nowym nickiem nie będzie mnie tu nikt kojarzył
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Ale jednak przez ten czas jednak Twoje poglądy i sposób wypowiedzi ewoluowały czym dokonałeś postępu. Są tutaj tacy, którzy po nawet kilku/kilkunastu latach obecności na tym forum dalej piszą posty o zerowej wartości.