Inne
Moderator: Emyl
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown MySQL server host 'enterprise.nazwa.pl' (110) [2005]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown MySQL server host 'enterprise.nazwa.pl' (110) [2005]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Miał ktoś kiedyś -1 nowych powiadomień? Bo ja miałem, przed chwilą - oznaczałem nowe powiadomienia i nie wiem jakim cudem ich liczba zeszła do -1 

And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Pytasz czy twoje pytanie jest skierowane do technika tej strony? Skąd mam wiedzieć? Ja nie znam żadnego technika.
A tak na serio to nie mam pojęcia. Nie ja pisałem phpBB, toteż właściwsze byłoby skierowanie pytania do twórców, na oficjalnym forum.
A tak na serio to nie mam pojęcia. Nie ja pisałem phpBB, toteż właściwsze byłoby skierowanie pytania do twórców, na oficjalnym forum.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A czy przypadkiem w rolę administratora nie wpisuje się kontaktowanie z twórcami? Wiesz, jak mam Toyotę, to pytania o amortyzatory zadam na forum Toyoty a nie Kayaby, czyli producenta amorków.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Też bym tak obstawiał. Nie sądzę, by ktokolwiek zawracał sobie tym głowę celowo.px33 pisze:PHP jest słabo typowane, więc możliwe, że w którymś "kroku" silnik potraktował liczbę jako zmiennoprzecinkową. Zdarza się
zxcvbnm pisze:Jaka to wersja phpBB?
Serio, zajmujesz się teraz tropieniem bugów na forum i nie umiesz sobie wyszukać tej informacji?